Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sătmărean decedat în urma unui incendiu. S-a intoxicat cu fum

Un sătmărean a decedat intoxicat cu fum, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Totul s-a întâmplat astăzi, miercuri, 12 ianuarie, în municipiul Satu Mare.

Acoperișul unei case de pe strada Toamnei din municipiul Satu Mare a luat foc. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor.

În urma incendiului a rezultat o victimă, intoxicată cu fum, în stop cardio-respirator. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 70 de ani, care a fost resuscitat minute în șir, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric, spun reprezentanții ISU Satu Mare.

 

5 comentarii

  1. Pompieru Răspunde

    Vor descoperi ca a avut covid.

    • Romanistan citizen Răspunde

      Nu cred. E ceva pricăjit de pe Toamnei. Cine știe ce a consumat înainte și adormise cu țigara-n gură. Și Pe țigani nu-i prinde covidul. Cercetătorii sătmăreni nu găsesc explicația cum că nici mască nu poartă, nici săpun nu folosesc, nici de vaccinat nu se vaccinează că mulți nici nu au cum că nu au nici măcar acte și totuși nu au nimic! Acum asta am zis serios, fără urmă de glume! Ia mergeți pe Ostrovului și vedeți și voi ce de veselie se petrece acolo non-stop!

  2. unu Răspunde

    vorba multa saracia omului , daca nu stiti despre cine e vorba sa taceti , era un domn foarte respectat , si sa punctez nu tot ce e toamnei e tiganida , ii puteti multi hans linderului el a adus gunoiul ala acolo .

  3. Kapa Răspunde

    PĂI ȘI PE OSTROVULUI TOT EL, (HANS), PRIN RENOVAREA DALASULUI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.