Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

Cursuri gratuite de zbor și salt cu parașuta pentru tineri, în județul Satu Mare

Cursuri gratuite de zbor și salt cu parașuta pentru tineri, în județul Satu Mare. În perioada 10 ianuarie 2022 – 06 februarie 2022, iubitorii de adrenalină se pot înscrie on-line la cursuri gratuite  de zbor și salt cu parașuta. Aeroclubul României oferă această șansă unică tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă  între 15 și 23 de ani.

Cursurile se desfășoară în 15 locații din întreaga țară, inclusiv în județul Satu Mare.

Cursul de parașutist constă în 42 de ore de teorie și minim 25 de salturi. Aeronavele folosite pentru lansări sunt AN2 și GA8. Cursurile se organizează în Aerocluburile Teritoriale Satu Mare, Baia Mare, Arad, Cluj, Deva, Iași, București, Brașov, Craiova, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș. Pentru persoanele cu vârsta peste 23 de ani, prețul cursului începe de la 768 de euro.

Pentru persoanele dornice să devină piloți de planor, cursul constă în 78 de ore de teorie, 15 ore de zbor și minim 81 de lansări. Sunt folosite planoare de tipul IS28B2, SZD Perkoz, Discus, Jantar, MDM1 FOX. Cursurile se organizează în Aerocluburile Teritoriale Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Craiova, Deva, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Suceava, Târgu Mureș. . Pentru persoanele cu vârsta peste 23 de ani, prețul cursului începe de la 1857 de euro.

 

2 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Chestia asta ar trebui să promovăm prin rândurile puliticienilor noștri. Că cine știe poate mai găsim niște parașute defecte expres pentru ei!?

    • Scaidaivar Răspunde

      Au destule paasute prin parlament si institutii publice, cum crezi ca s-au cocotat pe anumite functii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.