Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. IPJ Satu Mare: La început de an, 19 tineri își încep cariera de polițiști!

La început de an, 19 tineri își încep cariera de polițiști! Au fost finalizate procedurile pentru încadrarea posturilor de specialişti şi ajutor şef de post la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, prin recrutare din sursă externă.

Astfel, au fost emise actele administrative de numire în funcţie a celor 19 poliţişti declaraţi admiși în urma susținerii concursului de ocupare a posturilor vacante.

Chestor de poliţie Sorin Daniel Stan, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare le-a transmis felicitări noilor agenţi şi ofiţeri de poliţie şi le-a urat mult succes și realizări  în activitate!

Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. xpert86 Răspunde

    Care a fost valoarea taxei de angajare si pe cine au avut in spate de la partidele politice noii angajati??? 😂😂😂

  2. Pulitia Răspunde

    Ce sa faca astia ma ca si militieni? Somaldoaca aia pitica cu ochelari de ii tre scara sa urce pe covor o sa alerge dupa infractori? Tre sa faca 10 pasi sa echivaleze unul de om adult. Ala din spate de ii intra pleata in ochi cred ca a intrat in pulitie sa poata sa confiste iarba de la inculpati pentru consum propriu, ca doar e mai ieftin daca e pe gratis. Ala de langa el, dupa privire, sigur a si bagat un cui cu colegul, inainte de poza, ca prea obosit arata. Sa nu ma pornesc despre restul ca ii fac la moral inainte sa isi inceapa carierele si cum traim in vremuri moderne, vizitele la psiholog pentru ca putea face fata la “strasul” muncii s-ar putea sa consume bujetul pulitiei destul de rapid.

  3. Ion ion Răspunde

    Nuu…dar luna trecuta 19 militieni au împlinit 45 ani și s-au pensionat de sărbători. …… știți cum e .. un chef.. o maslina…
    Ce vedem acum sunt forțe proaspete..
    În ritmul asta in 10 ani , jumătate din pensionari vor fi …. speciali …

  4. Geza Răspunde

    Frustraților !!!acesti oameni provin din rândul vostru !!!

    • Ion ion Răspunde

      Da. E adevărat
      Dar uita repede… și prin atitudine și comportament …trec în alte rânduri.
      Se transforma în mici D-zei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.