Ultima actualizare: azi, 21:59

Politia Locala
Locale

Un bărbat a spart un bar din Carei și a vrut să fure băuturi și țigări. A dat nas în nas cu Poliția Locală

Un bărbat a spart un bar din municipiul Carei și a vrut să fure băuturi alcoolice și țigări. La ieșire a dat nas în nas cu Poliția Locală.

În cursul serii de ieri, un echipaj al Poliției Locale Carei a fost sesizat despre faptul că o persoană de sex masculin a spart un geam al unui bar situat pe strada 1 Mai din municipiu și a pătruns în incinta localului.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii locali au identificat un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în Căuaș, care a spart cu o cărămidă geamul de la baia localului și a pătruns în interior, intenționând să sustragă băuturi alcoolice și țigări.

Întrucât ușa de la toaletă era închisă și nu a putut ajunge în bar, bărbatul a mers pe terasa barului și a spart cu piatra un geam, moment în care a pornit alarma. La ieșire, acesta a fost oprit de echipajul Poliției Locale și a fost predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Primăria Carei

Un comentariu

  1. Snoop Dobi Toc Răspunde

    Bai cata inteligenta pe porcar sm…da ce satana ai fi vrut sa fure din bar? salam barbos din ala de care mancati voi in timp ce scrieri articolele astea de cacao? Ca doar nu o fi spart barul cu gandul sa fure un uscator de par sau cizme de cauciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.