Ultima actualizare: ieri, 22:26

Externe

Un șofer român a omorât 3 oameni în Anglia. Se uita pe site-uri de întâlniri în momentul accidentului

Un şofer român care a produs un accident rutier în Marea Britanie în urma căruia au murit 3 persoane şi-a aflat pedeapsa. Bărbatul a fost condamnat la aproape 9 ani de închisoare.

Un şofer român de TIR, în vârstă de 41 de ani, a provocat un accident mortal în Marea Britanie în iulie anul trecut. Bărbatul se uita pe site-uri matrimoniale în timp ce conducea şi a lovit trei persoane care au ulterior au decedat, informează BBC. Anchetatorii i-au analizat telefonul şi au stabilit că şoferul român se uita pe două site-uri matrimoniale în timp ce era la volan şi că a plătit 50 de lire sterline pentru a-şi face cont şi pentru a interacţiona cu celelalte persoane de pe aceste site-uri.

Potrivit autorităţilor, TIR-ul condus de român avea o viteză de aproape 80km/h atunci când s-a produs accidentul. Martorii au declarat că TIR-ul circula haotic şi “sărea” de pe o bandă pe alta, fără a semnaliza. Şoferul român, care era stabilit în Anglia, şi-a recunoscut faptele în faţa instanţei şi a spus că nu a observat semnalele de avertizare pentru a reduce viteza.

TIR-ul a intrat în plin în două autoturisme, rezultând astfel cele 3 victime. În total, în accident, au fost implicate două camioane şi patru autoturisme, iar alte trei persoane au fost rănite. Şoferul român a primit o pedeapsă de 8 ani şi 10 luni de închisoare.


Sursa: observatornews.ro

3 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Nu poti sa conduci ditamai tirul tinand in mana telefonul si cu cealalta frecand falusul de zor cu ochii la scenele porno ce se derulau.Amu o sa aiba timp sa si-o frece pana la epuizare in puscarie.De-ale asazisilor soferi romani in europa.Atat ii poate capu atat face.

    • altu fără bmw Răspunde

      Mda. Trist e că dacă se întâmplă așa ceva la noi mai că nu i se ridică statuie! A se vedea cazul juniorului Iorgulescu care drogat fiind bine de tot !!!! fapt demonstrat oficial !!!! a omorât un om conducând de parcă chiar voia să decoleze cu herghelie cu tot! Iar acum săracul e stresat, cu nervii la pământ și stă la sanatoriu prin Italia! Câteodată am impresia că statul nostru chiar vrea să intre în disoluție! Culmea e că în cazul Iorgulescu jr. se pare că se uită tot cazul încet-încet!😱🤮💩

  2. Garuboz Răspunde

    Mda la noi orice minune tine trei zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.