Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

Satu Mare va primi nouă milioane de euro prin PNRR. Mai multe proiecte pregătite de autorități

Municipiul Satu Mare va primi peste nouă milioane de euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), iar suma va putea fi suplimentată, a anunțat, astăzi, primarul Kereskenyi Gabor, după o întâlnire cu ministrul Dezvoltării

,,Am discutat cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, despre proiectele pe care le vom depune pe PNRR, componenta 10- Fondul local. Vom beneficia, pe această componentă, în prima etapă de un buget prealocat de peste 9 milioane de euro, care va putea fi suplimentat.

Dorim să obținem finanțare pentru proiecte privind construcția de piste de biciclete, achiziționarea de autobuze nepoluante, realizarea unui management inteligent al traficului, stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice, construcția de locuințe pentru specialiștii din învățământ, sănătate și pentru tineri din grupuri vulnerabile”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

9 comentarii

  1. Banu public Răspunde

    Mai multe proiecte care sa imbogateasca firmele de case a lu gabor – tarr&co

  2. Pistalău Răspunde

    Normalul, da nici pe tine

    • urbanism Răspunde

      Nu cred că din răutate a spus. Din păcate proiectele care se vor finanța de aici nu știu ce plus valoare aduc comunității. Asta în cazul în care se termină și se fac cum trebuie. Nu ca marele proiect de care se bate joc în ultimul hal la lacul Cubic? Cine și-a permis să facă la o asemenea investiție studiul geo din birou sau din burtă??? Pentru că e clar că nu s-au făcut foraje cum scrie în legislația specifică. Dacă așa se vor face și cele care vin apoi mai bine mă lipsesc de ele! Cubicul în acest moment se va preda la pulivară pentru că e clar că trebuie regândit, reproiectat și cel mai important REFINANȚATE soluțiile de remediere!!! Incompetenților! Răspunde cineva pentru asta??? Aaa, fugi măi de aici!

  3. radical2 Răspunde

    speram sa fie si de calitate. Nu ca drumurile noi din M17, C2 sau parcul cubic.

  4. Karolyi Răspunde

    Oare va fi destul sí pt cladirea mizera fosta autogara? Focar de infectii ?

    • un cunoscător Răspunde

      Aia e proprietate privată. Acolo să facă bine și să investească cel care a pus mâna pe imobil.

  5. Satmarean1 Răspunde

    Parcari etajate nu se pot face din acesti bani? Intreb!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.