Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

USR a lansat platforma MonitorPNRR.eu: ,,Cel mai ambițios plan de dezvoltare al României!’’

USR a lansat astăzi platforma MonitorPNRR.eu, prin care va monitoriza situaţia reală a ţintelor şi proiectelor asumate de România în Planul Național de Redresare și Reziliență. ,,Este cel mai ambițios plan de dezvoltare al României!”, spune Radu Panait.

,,USR a lansat azi ”MonitorPNRR.eu”, o platformă cu ajutorul căreia țintele și proiectele din PNRR vor fi monitorizate îndeaproape. Așa ne vom asigura că metehnele politice ale vechilor guvernanți nu vor pune piedici aceste șanse istorice pentru România.

Platforma ”MonitorPNRR” a fost lansată de colegii mei, Cristian Ghinea – fost ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, și Dragoș Pîslaru – europarlamentar și caraportorul Parlamentului European privind PNRR la nivel european și are ca scop urmărirea în mod transparent atingerea fiecărui obiectiv asumat în Planul Național de Redresare și Reziliență. Aici veți putea urmări în timp real țintele, indicatorii, bugetul detaliat dar și graficul de derulare”, a declarat deputatul sătmărean Radu Panait.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.