Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

A murit Tatiana, eleva rănită grav în accidentul din Ardud

Tatiana, eleva de 15 ani rănită grav în accidentul din Ardud, a decedat. Tânăra a trecut în neființă în cursul zilei de ieri, au anunțat, astăzi, apropiații.

Tatiana s-a aflat în comă indusă la un spital din Cluj și avea nevoie de intervenţii chirurgicale pentru a se reface, fiind serios lovită şi la faţă. Cu toate că medicii au fost optimiști și au dat speranțe familiei, din păcate, în cursul zilei de ieri, 15 februarie, tânăra a pierdut lupta cu viața.

,,Cu multă durere în suflet, anunțăm decesul Tatianei, care în ciuda încurajărilor medicilor de la Cluj, care au dat speranțe familiei, în cursul zilei de ieri a trecut într-o viață mai bună, fără durere si suferință. Mulțumim tuturor celor care au ales sa fie alături de ea si de familia ei, fie moral sau financiar. Dumnezeu să o ierte si sa o ia în dreapta Sa, era un copil prea bun pentru o lume atât de rea. Odihnește-te în pace, suflet curat și drum lin spre îngeri, nu te vom uita niciodată”, au spus, astăzi, apropiații, care au demarat săptămâna trecută o campanie pentru sprijinirea tinerei.

5 comentarii

  1. abc Răspunde

    Of, of, limbul rumun!
    A PIERDUT LUPTA PENTRU VIAȚĂ ȘI NU LUPTA CU VIAȚA!!!!!!
    R.I.P. Este foarte-foarte trist ce s-a întâmplat.
    Ar trebui cineva să scuture puțin administrația locală să facă niște semafoare. După mine ca acest mic oraș să fie locuibil spuneți vă rog la primar să înceapă demersurile pentru ceva drum de ocolire prin vestul orașului pentru că drumul ăla național nu pleacă de acolo. În cazul Ardudului este destul de simplu și ar scădea semnificativ traficul în tranzit.

    • Bogu Răspunde

      Adica “Voda” e principalul vinovat? Daca-l schimbam nu se mai intampla evenimente dramatice ca si acesta, sa inteleg. De altfel drumul nationa e administrat de CNAIR si consiliul / primaria locala nu poate efectua modificari fara aprobarea lor. (Vezi limitatoare si separatoare de benzi realizate cu toata opozitia conducerii locale pe sectoare de drumnational). Soferul si Politia Rutiera (cu masinile vesnic parcate) nu au treaba cu evenimentul acesta? Eventual sunt si ei o mica parte….Lipsa de actiune a decidentului si legiutorului creaza asemenea tragedii.

  2. Anghel Răspunde

    Sincere condoleante 😔

  3. Obor Răspunde

    Administratia locala= MAFIE
    Ar trebuii asezati pe zebra si calcati

  4. abc Răspunde

    @Bogu. Faci drum de ocolire și cine nu are treabă în cătunul ăla nu mai intră! E simplu! Ce nu pricepi? Imediat scade numărul de autovehicule din oraș la cel puțin jumate!
    Chestia aia că CNAIR în dreapta și în stânga e vrăjeală lansată de primărie că probabil se simte vinovată. A declarat foarte clar șeful de zonă de la Drumuri Naționale că la ei nu s-a depus nici o cerere. Ce să aprobe atunci? Ei de la sine putere nu pot modifica că după aia vine șeful de trib peste cătun și urlă că nu au fost întrebați!? D ce nu se spune că căreva de acolo nu a avut interes să promoveze mai departe și hârtia acelui consilier doarme de doi ani într-un sertar? Tu știi câte inițiative mor așa din fașă în bantustanul ăsta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.