Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Accident în județ: Biciclist beat și fără echipament reflectorizant, lovit de o mașină

La data de 4 februarie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Petea.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 19A pe raza localității Petea, a acroșat un bărbat de 54 de ani din aceeași localitate, care se deplasa cu bicicleta pe sensul opus de circulație în aceeași direcție și nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare la dreapta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului. Acesta nu purta vestă reflectorizantă, iar bicicleta nu era echipată în mod corespunzător, neavând elemente reflectorizante şi componente de culoare albă şi roşie.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că, la momentul producerii accidentului rutier, biciclistul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.