Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Beat la volan, a intrat cu BMW-ul în stâlp. Un pasager a rămas încarcerat. Ce spune Poliția

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs sâmbătă dimineața pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Beat la volan, un șofer a intrat cu BMW-ul într-un stâlp. În urma accidentului, o persoană a fost rănită.

Ce spune Poliția:

La data de 5 februarie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 32 de ani din comuna Vetiș, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice de pe partea dreaptă a direcției sale de mers.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Vetiș, în calitate de pasager al autoturismului.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a reieșit o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acestuia i s-au prelevat probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Satu Mare


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Stalpul va costa mai mult ca si masina, asigurarea nu plateste.
    O sa fie o lectie dura. Tanar, BMW, alcool, combinatie proasta.

  2. Nyznaiu Răspunde

    Am zarit o balta mare de ulei pe trotuar in locul accidentului la o zi dupa eveniment.
    Bugetarilor cum va lasat constiinta sa nu luati masuri?
    In germanica lui Iohanis se poate . Lucru bine facut ,,bravo” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.