Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

FOTO. Urmărit de Poliție, un tânăr a rămas suspendat cu mașina pe podul de la Ulmeni

Urmărit de Poliție, un tânăr a rămas suspendat cu mașina pe podul de la Ulmeni. Potrivit vasiledale.ro, șoferul unui autoturism Mercedes a încercat să traverseze noul pod peste râul Someș, aflat în construcție de ani de zile. Cum în zonă nu sunt semne de circulație care interzice accesul pe noua construcție, acesta a rămas suspendat la zece metri deasupra albiei Someșului.

Conform informațiilor oficiale furnizate de IPJ Maramureș, șoferul autoturismului a fost oprit pentru control de un echipaj de poliție în localitatea maramureșeană Hideaga. În momentul în care polițistul s-a dus spre autoturism, șoferul a demarat în trombă. În autoturism era și o tânără în vârstă de 21 ani, pasageră pe scaunul din dreapta față.

Urmărirea a continuat preț de kilometri buni. La un moment dat, șoferu s-a îndreptat cu mașina direct spre pod. Pasagera aflată în autoturism a strigat că podul este în construcție, numai că șoferul nu a oprit. În acel moment, tânăra a deschis portiera și s-a aruncat din mașină. Cel de la volan a pătruns pe pod și a rămas suspendat.

La fața locului a fost chemat un echipaj al Ambulanței care a preluat-o pe fată și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. I s-a acordat îngrijirile medicale necesare însă nu a rămas internată.

De cealaltă parte, șoferul a fost identificat de polițiști. Este vorba de un bărbat în vârstă de 27 de ani, care nu poseda permis de conducere. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

Sursa: vasiledale.ro

3 comentarii

  1. gica Răspunde

    Se credea in NFS.

  2. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Precis e pompier!

  3. Nfs Răspunde

    Fest îs Furios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.