Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Bucură-te de aroma grătarelor delicioase cu noile grill-uri portabile Weber, ideale pentru călătorii sau vacanțe!

Cine spune că te poți bucura de preparate ca acasă, doar atunci când gătești în locuința ta? Cu noua gamă de grătare portabile Weber, retrăiești un nivel superior al experiențelor culinare outdoor, fie că preferi un grătar la iarbă verde sau să te bucuri de alimente bine gătite, în vacanța sau la un picnic de neuitat, alături de familie și cei dragi!

Cu peste două decenii de activitate în comercializarea și montajul profesional a unora dintre cele mai frumoase șeminee din țară, profesioniștii sibieni de la PEFOC, ne surprind și de această dată, cu o serie deosebită de grătare portabile, dar și modele clasice sau moderne, de tip gratar electric. Așadar, pregătește-te să te bucuri de gustul grătarelor delicioase și sculente, cu noile grill-uri portabile Weber, ideale pentru călătorii, drumetii sau vacanțe!

Grătar cu mangal GO-ANYWHERE

Poartă gustul de acasă oriunde te-ai afla, cu un grătar compact și ideal pentru gătitul outdoor, departe de casă! Poți savura preparatele favorite, gatite exact asa cum iti place, cu ajutorul modelului Go-Anywhere ce oferă un mod facil de transport și o eficiență ridicată în gătirea unei game diverse de alimente!

Grătarul cu mangal SMOKEY JOE

Bucură-te de escapade în natură, la camping sau la un picnic în familie, cu un dispozitiv portabil rapid și ușor de transport – grătarul cu mangal Smokey Joe! Produs de renumitul brand Weber, acesta oferă atât siguranță deplină în utilizare, cât și confort sau posibilitatea de a fi transportat și poziționat cu ușurință, indiferent de locul în care dorești să te bucuri de un preparat aromat și delicios!

Grătarul pe gaz WEBER TRAVELER

Acest tip de gratar Weber a fost proiectat pentru cei care vor să se răsfețe cu bucate bine preparate, atunci când se află departe de casă! Datorită formei compacte de care dispune modelul Traveler, întreaga experiență de la montare, gătit, și până la depozitare, este una foarte confortabilă și facilă!

Grătarul cu gaz GO ANYWHERE

Profita de oportunitatea de a călători oriunde, în timp ce te bucuri de gustul inedit al felurilor de mâncare preferate! Grătarul cu gaz Go-Anywhere îți dă șansa de a experimenta noi aventuri culinare, oferindu-ți în același timp o aromă și gust inconfundabile, cu un minim de efort.

Prin urmare, dacă ești adeptul unui grătar bine făcut și îți dorești să te bucuri de preparate delicioase, fie pe terasă, în curte, grădină sau pe balconul locuinței tale sau departe de casă, într-o mică drumeție, camping sau picnic, gama avansată de grătare pe cărbuni, gaz sau electrice, marca Weber, îți pune la dispoziție nenumărate modele din care poți alege opțiunea ideală pentru tine și preferințelor tale!

Accesează catalogul online www.pefoc.ro și fă cunoștință cu cele mai renumite grătare ale brandului recunoscut Weber, dar și cu alte modele, variante profesionale de cuptor pizza lemne sau grătare economice de calitate, dar la prețuri pentru orice buzunar. Și dacă ești nedumerit cu privire la alegerea corectă, specialiștii sibieni îți vor sta la dispoziție cu detalii suplimentare și recomandări, dar și cu servicii de asistență specializată și transport asigurat oriunde în România – rapid și prompt, în maximum 48 de ore de la confirmarea livrării!

4 comentarii

  1. Lol Răspunde

    Știri locale, nu?

  2. IT Răspunde

    Nu e pentru antivaccinisti…

  3. Glumetul Răspunde

    Pai daca faci gratarul cu ăsta in Satu Mare, atunci este stire locală. Daca ia foc sura vecinului de la ea, e de prima pagină!

  4. Tecuci Răspunde

    Tocmai ce am fost la baie si v-am pregatit un carnat mare si lung sa-l puneti pe gratar si sa-l mancati. Vreti si sos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.