Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

Camere de supraveghere în autobuzele și în stațiile din municipiul Satu Mare

Primarul Municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a semnat contractul pentru realizarea sistemului de monitorizare a transportului public, proiect finanțat din fonduri europene. Valoarea proiectului este de 7.117.046 lei (TVA inclus).

Sistemul va fi realizat de Orange România, iar odată cu implementarea proiectului, siguranța și securitatea transportului public va fi îmbunătățită.

,,Primăria Municipiului Satu Mare continuă modernizarea sistemului de transport public din municipiu. Vom realiza un sistem de monitorizare a transportului public care va crește semnificativ calitatea transportului public în municipiul Satu Mare. Acest sistem se adaugă celor 24 de autobuze noi cumpărate în ultimii ani, dar și terminalului de călători pe care l-am construit pe str. Fabricii”, a afirmat primarul Kereskényi Gábor.

Proiectul vizează o serie de măsuri privind îmbunătăţirea fluxului rutier şi a condiţiilor în care se desfăşoară circulaţia rutieră, respectiv al siguranţei cetăţeanului în municipiul Satu Mare.

Sistemul va cuprinde unităţi de monitorizare montate pe autobuze, panouri de informare în autobuze, panouri de informare în staţii, validator de bilete, echipament pentru controlul validării cardurilor de călătorie, camere de supraveghere montate în autobuze, camere de supraveghere montate în staţii, software monitorizare video, software planificare şi decontare, software monitorizare transport şi informare călători, software de e-ticketing, unităţi de încărcare carduri pentru case de vândut bilete, automate de încărcare carduri.

4 comentarii

 1. 🤣🤣🤣 Răspunde

  Da asfalt pe ce sa mearga autobuzele alea nu puneți??? Ca avem niște drumuri vai mama lor, sau măcar sa mai peticeasca unde este câte o groapa ca daca o iei cu masina nu sti ramai fără roata sau nu( ca la loz în plic, ai noroc sau nu ai noroc) faceți drumuri mai oameni buni k suntem de rasul lumii. Am fost săptămânile trecute în partea Moldovei Gura Humorului, Suceava, Fălticeni) nici nu simți ca mergi asa drumuri au.

  • Nagasaky Răspunde

   No, stai ca ei is preocupati sa aleaga culoarea autobuzelor nu de Drumul Petalelor din spate de la strand plin de gropi si apa zilele astea.. A postat ieri cineva o poza de acolo pe FB ziceai ca-s transee. Mno, da verde sa fie. Is greszosi cu verdele lor. 🤮

   • Deejay ☠️☠️☠️ Răspunde

    @ Nagasaky Pulã
    Verdele pe autobus inseamã hibrid si nu culoarea UDMR, fraier ce esti! 🙈🙈🙈☠️☠️☠️

 2. Nagasaky Răspunde

  Mno, si eu care credeam ca de la bostanul tau. Oricum, tot grezsos e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.