Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO/VIDEO. Primii refugiați ucraineni au intrat în țară pe la Sighet. Oamenii fug din calea războiului

Primii refugiați din Ucraina au trecut prin PTF Sighetu Marmației în România. Oamenii au venit atât cu mașinile, cât și pe jos în țara noastră, de teama războiului.

La punctul de trecere a frontierei din Sighetu Marmației au ajuns, joi dimineață, pe jos, zeci de cetățeni din Ucraina care vor să intre în România de teama războiului pe care Rusia l-a declanșat în această noapte, informează Digi24. De asemenea, mii de oameni panicaţi de începerea conflictului militar au stat la cozi interminabile la frontiera dintre Ucraina şi România, în zona Siret.

Potrivit sursei citate, la Sighetu Marmației sunt pregătite acum taberele de refugiați. Se așteaptă ca din moment în moment din Ucraina să sosească valuri de persoane.

FOTO-VIDEO: Vasile Dale


CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Uite cum sosesc potârnichile!
    În loc să steie să lupte pentru țara lor, fug în alte țări și lasă bătrînii să moară!
    In locul grănicerilor, aș lăsa să treacă numa femeile și copiii, bărbații să meargă să-și apere țara!

  2. Bai den Răspunde

    Da de ce nu ii iau americanii? Ca ei i-au tarat in conflictul asta. Unde-si baga aia coada iese razboi. I-au folosit pe ucraineneni sa porneasca conflictul cu rusia si acum ii doare-n cur bine merci de la 10 mii de km distanta. sua va aduce gaz in europa, vor vinde armament sub pretextul unui posibil conflict extins, si-au atins scopul de a face bani. ei poarta razboiae, dar nu pe teritoriul lor.

  3. NU Răspunde

    NU VREM REFUGIATI

  4. .... Răspunde

    Io ma întreb daca eram noi in locul lor, oare tot asa ne primeau. Stiu ca ce-i mai multi deocamdata sunt romani de-ai nostri, dar totusi?

  5. H&R Răspunde

    Să vină, să le violăm și noi femeile, cum le-au violat și strămoșii lor pe bunicile noastre la sfârșitul războiului!
    Majoritatea copiilor născuți în “România” în a doua jumătate a anului 1945, au fost ai victimelor violurilor! Puține femei au avut curajul să recunoască!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.