Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

FOTO. Ninsoare la Satu Mare. Tractoarele de deszăpezire s-au lăsat din nou așteptate

Ninsoare la Satu Mare. Meteorologii au anunţat din nou ninsori la Satu Mare, însă cu toate acestea tractoarele firmei de salubrizare s-au lăsat aşteptate și de această dată pe străzi. Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate în special în cartiere.

Şoferii reclamă că deşi ne aflăm la început de februarie, firma de deszăpezire pare tot luată prin surprindere.

TRactoarele şşi-au făcut apariţia pe străzi de abia după ora 8. Îmn jurul orei 9 erau curăţate doar arterele principale, șoselele din cartire încă fiind sticloase.

Meteorologii anunţă ninsori pe tot parcursul acestei zile, până în jurul orei 20.00.

12 comentarii

  1. Pamant Răspunde

    Nu stiu de ce ne mai minunam.Programul de lucru la Florisal este de la 8 dimineata…cum ne-am inchipuit noi oamenii de rand ca vor iesii mai repede de aceasta ora…nu se schimba nimic in orasul asta…

  2. Satmarean1 Răspunde

    In tarile nordice se inlatura zapada partial ,nu se arunca sare,se circula in conditii de iarna.,drum batatorit cu zapada. Nu ai decat sa iti echipezi masina cu, cauciucuri de iarna,sa conduci cu vit redusa. Numai aici in Ro cum cad doi fulgi deja tipa lunea ca nu se dezapezeste. Mai sus nu m- am referit la autostrazi,ci la drumuri din localitati

    • dorel Răspunde

      @satmarean1, îți atrag în șoaptă atenția că la primul fulg de zăpadă pe ditamai aeroportul Heathrow e jale mare că nu au dotare mai deloc. S-a considerat că nu merită.
      Și în țările nordice-nordice au utilaje frate cu care deszăpezesc că rămâi mască! Bine la noi nu prea merită asemenea dotări dar nu au grijă că ei au nevoie de așa ceva. Dar le și folosesc și nu se uită la ele cum facem noi! Noi avem jafurile astea de mașini tip programul rabla. Nu știu cum de mai circulă multe dintre ele!

  3. Nimeni Răspunde

    Cu lama se intervine doar cand stratul de zapada depaseste 5 cm atfel nu se plateste lucrarea. Cat despre meteorologi, vorbiti de aceia care arata pe harta stratului de zapada ca in Satu Mare este un strat de zapada de sub 1cm?

  4. x-ulescu Răspunde

    La intervenția personală a conducerii municipiului ,sa hotărît să vina primava sa se topească singura zăpadă ,bineînțeles că impozitele ramin și pe străzile unde nu sa intrat deloc la deszapezire

  5. Nimeni Răspunde

    @dorel. Nu cred ca nordicii se sinchisesc de o zapada ca cea de azi. Poti sa cumperi utilaje de deszapezire cat de moderne vrei, insa daca ti se defecteaza unul, s-ar putea ca in Romania sa nu-l poti repara in iarna aceea si nimeni nu-ti va plange de mila ca tu nu ai putut face deszapezirea. La tractoarele mai vechi nu se pune problema aceasta.

  6. radical2 Răspunde

    teapa a la Florisal. Satmarenii sunt obisnuiti. Tac si inghit :))

  7. Eu Răspunde

    M-ar surprinde sa nu ii mai surprinda zapada an de an!! Ce sa mai…suntem in Africa centrala iar cand ninge toata lumea e surprinsa!:-))

  8. Omul de zapada Răspunde

    2022. Ai tehnologie ce iti zice dinainte cand va ninge. Tot prin surprindere sunteti luati? Bataie de joc pe banii noistri.

    #farataxe

  9. Nimeni Răspunde

    @Omul de zapada.
    Doua fetite faceau un om de zapada.
    Prima : – Acum e gata, acum e gata!
    A doua : – Ma duc repede in casa, sa aduc un morcov!
    Prima : – Adu doi morcovi, ca poate ii punem si nas !

  10. Satmarean1 Răspunde

    🤣🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.