Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Fundația Hans Lindner lansează programul Bursa Ideilor Umanitare pentru elevi

Fundația Hans Lindner anunță lansarea programului Bursa Ideilor Umanitare pentru elevii claselor 8-12.

Organizatorii așteaptă înscrierea echipelor alcătuite din 2-4 elevi, care identifică o situație în care o persoană cu probleme sau un grup de oameni au nevoie de ajutor. Sugestiile pentru rezolvarea situației trebuie formulate de către elevi într-un proiect. Elevii trebuie să se gândească la o acțiune umanitară pe care ar putea realiza cu sprijinul financiar al fundației.

Intenția de participare la program trebuie semnalată prin e-mail până în 15 martie 2022 prin completarea Formularului de înscriere, care poate fi descărcat de pe pagina fundației (www.fundatiahanslindner.ro).

Proiectele trebuie trimise online sub forma unui document de max. 3 pagini la până la data de 15 aprilie 2022. Proiectele vor fi evaluate de un juriu profesionist. Fundația recompensează elevii care au acumulat cele mai multe puncte, sub formă de bonuri valorice (voucher).

Anunțarea rezultatelor va avea loc în data de 22 aprilie 2022. Proiectul care va obține cele mai multe puncte va fi implementat cu ajutorul financiar al fundației.

Elevii și profesorii coordonatori care depun un proiect corespunzător în termenul limită, vor beneficia de adeverință de voluntariat.

Documentele necesare pentru participare (Fișa de înscriere sau Descrierea proiectului umanitar) pot fi descărcate de pe site-ul fundației. Informati: Fundatia Hans Lindner, Beata Boros (Mobil: 0735871207)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.