Ultima actualizare: azi, 17:19

Locale

FOTO. Tânără din Satu Mare, adoptată de o familie de englezi, își caută mama biologică

O tânără născută în județul Satu Mare, dată în plasament la 3 luni, şi adoptată în Anglia, își caută acum familia biologică. Numele de naştere al tinerei este Arita Simone Varga, însă acum i se spune Rita Allen.

Ea a spus pentru PortalSM că își caută părinții naturali, frații și surorile. Tânăra sătmăreancă a fost dată la orfelinat la trei luni, după care a fost dusă în Anglia de mic copil și  ulterior adoptată de o familie de englezi la vârsta de 18.

Acum tânăra vrea să afle cine i-a dat naștere și cine este familia ei cu adevărat. Ea apelează la comunitatea din Satu Mare și speră că, astfel, își va găsi părinții și frații.

Rita știe că tatăl ei pe nume Gustav Varga a murit, iar despre starea mamei, Iuliana Magyar nu este foarte sigură.

Unul dintre frații ei, se afla în același orfelinat ca și ea, iar numele celorlalți trei este Danko Arpad, Danko Tuliana și Danko Clara.

Aşadar, dacă o recunoaşteţi vă rugăm să ne daţi indicii, pe whatsapp la numărul 0740146555 sau să ne trimiteţi mesaj pe Facebook.

 

 

2 comentarii

  1. Cristofer Răspunde

    No bine.

  2. Romanistan citizen Răspunde

    Auzi fato! Da’ ce vei face de te vei trezi cu vreo 10 frați și surori (că se pare că e foarte posibil asta) cu toate neamurile aferente, gălăgioase și care cu ocazia asta brusc vor descoperi toți că ce le-a fost dor de tine??? Sincer îți lipsește? Ce crezi că vei descoperi? Șatra veche? Nu ți-e mai bine fără??? Zi mersi că ai avut noroc și ai scăpat din mocirlă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.