Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

Rezultat ADN. Noul suspect în cazul uciderii actriţei Gabriela Dorgai, eliminat

Rezultat ADN. Sătmăreanul care şi-a violat fiica minoră timp de mai mulţi ani şi apoi a plecat din ţară a fost unul noul suspect în cazul uciderii actriţei Gabriela Dorgai. Acestuia i s-au prelevat probe biologice care au fost trimise la Bucureşti, iar zilele trecute a venit rezultatul: probleme sale ADN nu se potrivesc cu cele ale criminalului, potrivit informaţiilor obţinute de PortalSM.

Noul suspect a intrat în atenţia polițiștilor după ce aceştia au remarcat asemănarea cu portretul robot întocmit de unii martori după săvârșirea crimei.

Se spune că bărbatul lucra în anul cu pricina ca agent de pază și că la scurt timp după ce actrița Gabriela Dorgai a fost ucisă, individul și-a dat demisia plecând în străinătate pe o perioadă de mai mulți ani.

Bărbatul de 48 de ani din Craidorolț est eîn arest preventiv după ce s-a demonstrat că şi-a violat ani la rând fiica.

Actrița Gabriela Dorgai a fost violată și apoi ucisă în seara de 9 noiembrie 2014, în jurul orei 21.00, pe malul Someșului, în zona centrală a municipiului Satu Mare. La vremea respectivă, crima a oripilat toată opinia publică din județul Satu Mare. Cu toate că au trecut șase ani de când actrița Teatrului de Nord a fost ucisă cu sânge rece, nici până astăzi nu a fost prins criminalul. Iar șansele ca acesta să mai ajungă vreodată după gratii par că sunt extrem de mici.

Cu toate că au fost găsiți și martori, care susțin că au văzut cum un bărbat trage o femeie între boscheții de pe malul Someșului, dar și probe ADN, sub unghiile actriței, crima a rămas nerezolvată. Pe baza declarațiilor făcute de martori, anchetatorii au făcut și un portret robot al criminalului, dar nimeni nu l-a recunoscut din fotografia respectivă. În ceea ce privește ADN-ul de sub unghiile actriței, acesta nu s-a potrivit cu niciunul dintre suspecții anchetați de procurori. Anchetatorii au ajuns să nu mai aibă nicio pistă și, foarte probabil, crima va rămâne cu autor necunoscut.

5 comentarii

  1. Romanistan citizen Răspunde

    În poza din dreapta sus de deasupra titlului se poate admira imaginea neputinței.

  2. trecătorprin satu mare Răspunde

    Nu au trecut decât 7-8 ani…Mai este timp…

    • Romanistan citizen Răspunde

      Poate așteaptă ca făptuitorul să se plictisească și să se predea? Ce nașpa pe capul unora că acum nu pot spune că “fapta nu există” !?!?😲🤔😱🤮💩💩💩😤😤😤😭

    • Plotonier Răspunde

      Ilici nici acum nu e la puscarie. Au trecut mai bine de 30 de ani. Unu care fura de foame e bagat imediat. Pulitia romana se bazeaza pe un signur lucru: TURNATORI. Ca altfel nu-s in stare sa rezolve nici un caz.

      • Xpert68 Răspunde

        Pelicanul a avut nevoie de tigari, ADN-ul i-a stricat repede socotelile, a crezut ca ii pacaleste pe politisti vreun an!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.