Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Sătmărean reţinut de Poliţie! S-a prefăcut femeie şi şi-a dat întâlnire cu un alt bărbat!

Un sătmărean a fost reţinut de Poliţie după ce s-a prezentat ca fiind femeie pe un site de socialzare, şi-a dat întâlnire cu un bărbat pe care l-a sechestrat şi deposedat de portofel şi bani.

 În data de 11 februarie 2022, în jurul orei 06:50, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat în vârstă  de 32 de ani cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zilei, a contactat o tânără pe o platformă online, cu care urma să se întâlnească la o adresă din municipiul Deva.

          Ajuns la adresă, bărbatul a constatat faptul că persoana nu corespunde cu cea din anunțul  publicat (fiind, de fapt, un tânăr) şi a vrut să plece, moment în care tânărul a închis ușa cu cheia și i-a solicitat o sumă de bani „pentru deranjul creat”. Întrucât bărbatul  nu a fost de acord să achite suma solicitată, acesta a fost lovit cu pumnul în zona feței și deposedat de  portofel.

      În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor  de  tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal, iar în urma cercetărilor, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea infracţiunilor reclamate.

          Acesta este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Satu Mare, faţă de care poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de  ore.

     Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.     

 

3 comentarii

  1. Iuliu Files Răspunde

    Vai de steaua voastra, astia care scrieri articolele aici pe porcar sm. Unde ati invatat limba romana? In Uzbekistan, cu veterinarul satului?

  2. Transformator Răspunde

    De cand e ilegal sa te identifici altfel decat iti este atribuit la nastere? Iar incepeti cu discriminarea contra LGBTQ? Iar vreti procese la Curtea Europeana. Suntem in UE, respectati legile. Intelegeti ca fenomenul LGBTQ exista si ia amploare. E doar o chestiune de timp pana vom fi si noi pe functii de conducere si putere de decizie. Sa vedeti atunci discriminare. Deja suntem favorizati. E doar o chestiune de timp. Obisnuiti-va.

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ai de pwla mea…… O innebunit lumea grav :)))))))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.