Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

FOTO/VIDEO. Accident pe B-dul Lucian Blaga. Impact violent între un Audi și un BMW

Un accident de circulație s-a produs, în această după-masă, sâmbătă, 12 februarie, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism marca BMW ar fi ieșit de pe drumul principal fără să se asigure, moment în care a fost lovit violent de un Audi.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, o ambulanță SMURD și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

8 comentarii

  1. SM Răspunde

    Se pregateste str. Alecu Russo. Si ieri a trecut un BMW cu peste 100km/h, era liber si tentatia mare. In continuare nu se respecta sensul unic , se circula invers sensului unic, nici urma pe politie, se pare ca e o zona privilegiata ,pana la un accident grav care se tot apropie pe str. Alecu Russo zona cu sens unic, unde daca ii faci observatie unuia sau uneia ca incalca legea circulatiei tot tu esti apostrofat, injurat … Multumim pilitiei ca inchid ochii si tolereaza incalcarea legii rutiere pe str. Alecu Russo. Rusine de 1000 ori.

  2. Bă Mă Wezi? Răspunde

    Bă Nu Mă Wezi????

  3. dze Răspunde

    daca “BMW daca ar fi iesit de pe drumul principal”..de ce sa se asigure?

    • Pbeata Răspunde

      Dacă cine scrie nu știe . Corecta observatia . Oricum BMW a luat ceva tare-n cur , și sunt sigur , după poze , ca Audi ( nu ) avea fix 70 in momentul impactului

      • Viraj la stânga Răspunde

        O situatie in care trebuie sa te asiguri cand iesi de pe drumul principal este atunci cand efectuezi un viraj la stanga, trebuie sa te asiguri in oglinda ca nu sunt autoturisme care au inceput deja manevra de depasire. Sa nu mai pomenim de situatiile in care se semnalizeaza dreapta, tu intri in depasire, iar ei vireaza brusc stanga…

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    Vad o obsesie aici cu Alecu Ruso asta. Sigur esti cu medicamentele luate la zi? Sau ai luat ceva kg in plus, si ar trebui marita doza?

    • Mihai Răspunde

      Are omul o problemă și nu-l ascultă nimeni, spune și el unde are audiență …
      Cam ca și când te rogi, tu spui poezia, dar nu-i cine să asculte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.