Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO/VIDEO. Mobilizare impresionantă la Petea. Ucrainenii sunt primiți cu alimente, apă, ceai și cafea

Mobilizare impresionantă în vama Petea din județul Satu Mare. Refugiații din Ucraina sunt primiți cu pachețele cu alimente, apă, ceai și cafea. Acțiunea din această seară a fost sprijinită de Biserica Baptistă din Satu Mare.

Voluntarii s-au adunat în această seară, vineri, 25 februarie, în vama Petea și îi așteaptă ucrainenii care se prezintă atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din țară cu pachete cu alimente, apă, ceai cald și cafea. Pachețelele pregătite de Biserica Baptistă din Satu Mare conțin și dulciuri sau fructe pentru copiii ucraineni.

,,Am pregătit din partea Bisericii Baptiste din Satu Mare mai multe pachețele care conțin o apă mineral, un croissante, câte un măr, dulciuri pentru copii și încercăm să fim și noi de ajutor cum putem. Am venit și cu mai multe mașini să vedem dacă este nevoie de transport. Suntem gata să ajutăm când e nevoie”, a declarat unul dintre voluntari.

 


CITEȘTE ȘI:

12 comentarii

  1. sss Răspunde

    V-ati mobilizat degeaba !
    “Ucrainenii sunt primiți cu alimente, apă, ceai și cafea …” ar trebui acolo pe unde intra in tara.
    Cei care ies din tara au destule resurse dupa cum se vede si nu dau o para chioara pe ajutorul primit.

  2. Cafele Răspunde

    La ce masini au cred ca se simt ofensati de apa voastra ieftina. La oamenii strazi din Satu Mare nu v-am vazut vreodata sa le faceti astfel de gesturi.

  3. Rodica Răspunde

    Aceștia sunt proprietarii de pensiuni de la bukovel nu au nevoie de ceai au și pălincă și vin fiert și câte un porc în portbagaj

  4. Petea Răspunde

    Cata propaganda frate…pentru ai notri n-am vazut niciodata mobilizare din asta. Sau cu ai nostri nu va puteti face reclama?

  5. Kotiko Răspunde

    Ce mila m-e de ala cu bmw septar de 100 de mii…nici la stergatoarele de la faruri nu-si pune apa voastra.

  6. Fasz Răspunde

    La Petea, nu la Halmeu?

    • Bocter Răspunde

      Ce sa faca la noi nu vezi ca astia le dau la bogatasi pizza si apa. Cand or vazut ce saracie e aici au zis ca pleaca mai departe :))

  7. Fasz Răspunde

    În Ucraina nu ai voie să înveți nici în românește, nici în maghiară, nici în rusă, nici în alte limbi, numai într – una inventată de ucrainieni. Trebuie să fie treziți, nu hrăniți!

  8. Satmarean Răspunde

    Mergeți la Halmeu! Acolo e nevoie de ajutor! Vin refugiati și pe jos, femei și copii speriați și plini de frig. Autoritățile nu îi ajută cu nimic!

  9. Rusnaki Răspunde

    Nici nu mi- as fi imaginat, ce mulți troll rusofoni avem in Satu Mare. Ticăloși, nu oameni!

    • comentator Răspunde

      S-au activat brusc peste tot. Vezi și la informația zilei. Mi-e scârbă de ei. Cum poți fi așa? Nu știu, nu observă asta nimeni? Sau comentează cu masca Fpp2??? Mi se pare că s-au infiltrat peste tot sau asta mi-e impresia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.