Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

FOTOGALERIE. Plombări pe podul Decebal. Intervenţie cu infrarosu pentru acoperirea gropilor

Plombări pe podul Decebal. În această dimineață au început lucrările de reparații a carosabilului cu tehnologia modernă infraroșu pe Podul Decebal din municipiul Satu Mare.

Firma responsabilă cu plombarea gropilor de pe străzile Sătmarului s-a prezentat cu echipe de muncitori şi utilaje pentru a acoperi gropile apărute în carosabil. Firma utilizează un utilaj modern care folosește tehlonogia infraroșu.

Conform Primăriei Satu Mare, această metodă are la bază încălzirea concomitentă a suprafeței gropii și a asfaltului utilizând panouri radiante cu raze infraroşii (IR) până la temperatura la care se poate face plombarea.

Podul Decebal are probleme serioase în urma procesului de reparaţii prin care a trecut în ultimii ani. Firma care a efectuat lucrările se află în conflict cu Primăria Satu Mare, fiind comandate expertize care să stabilească dacă proiectul iniţial a fost întocmit corespunzător.

FOTOGALERIE Plombări pe podul Decebal:

7 comentarii

  1. Tovarasu Răspunde

    Tot in urma ati ramas. Deja se foloseste bluetooth de 10 ani, si mai nou NFC. Ati rams la stadiul anilor 2000, cu infrarosul vostru. Mai mult…pozele sunt destul de edificatoare: muncesc aia de nu mai pot…sa sprijine utilajele. Mai sunt aia doi aplecati care se pare ca studiaza cum functioneaza tehnologia asta cu infrarosu…in mintea lor probabil e ceva care se inroseste inauntru in aparatul ala…plus seful la sprijinitori, cel cu vesta verde, care se gandeste daca a oprit sau nu gazul cand a plecat de acasa…v-as ura. Meritati toti o “vacanta” la canal, sa fiti pusi pe bune la munca, dar nu sunteti buni nici de belit pielea de pe voi.

  2. Nimeni Răspunde

    Asta este riscul sa ai muncitori care lucreaza in aer liber, ii obseva Tovarasu, le face o poza sau un filmulet, baga niste comentarii la deruta (alea cu NFC si Bluetooth), le posteaza pe un site ca acesta si oaie neagra ai ajuns. Ala ce face? Ala de ce nu face? La astia le dati banii mei? Poate si noi comentatorii ar trebui sa ne schimbam putin naravurile daca vrem sa avem o lume mai buna. Sa traiti Tovarasu!

    • Tovarasu Răspunde

      Ti se pare ca se omoara cu munca? Sau esti unul din cei din poza si te simti lezat de adevar?

      • Gaoz Răspunde

        Putorile drecu ziua in amiaz mare cand e plin podul fac ei lucrari, 5 stau unu munceste, poftiti pa prosteala in satu mare, cealalata parte a podului e plina ioc cu gropi “, gabore dute lasa ne sau concediaza te

  3. Nimeni Răspunde

    @Tovarasu. Banuiesc ca cei care fac reparatia au facut un contract cu Primaria, cred ca in acel contract sunt prevazute o serie de clauze acceptate de ambele parti: costuri, termene de executie, indicatori de calitate, etc. Precis baietii au un responsabil de lucrare care are grija de una, alta, nu ai tu de unde sa stii ce intervine la un moment dat. Nu este treaba ta sa dai un verdict la ce se face la un moment dat. Nu poti judeca o situatie cu 2-3 clisee si sa profiti ca altii nu stiu de NFC sau Bluetooth. N-am nicio legatura cu cei de-acolo, daca vrei sa stii.

    • Tovarasu Răspunde

      Ma omule lasa politica si datul in diverse. Arata-mi unu care lucreaza in poza aia sau hai tu cu alta poza in care lucreaza vre-un Dorel din asta. Si nu e doar de poze ca doar ii vede lumea cand circula pe langa ei. Lucrari scumpe si proaste din banii mei si ai tai si al celorlalti satmareni. Scumpe ca trag asta matza de coada 3 saptamani pentru ceva ce se poate face in 2 zile, si proaste cu complicitatea primarului care mai trebuie sa bage niste spaga in buzunar ca daca e facut calumea nu mai intra banul. Adu-ti aminte cum si cat si in ce hal a fost podul asta doar in ultimii 5 ani. Atatea reparatii si reabilitari si altcele si tot stricat e. Mai las-o in colo cu responsabili de lucrari si altcele ca pe mine ca si cetatean ma intereseaza sa pot sa circul nu sa tot fie ingreunat traficul la fiecare cateva luni ca avem un primar cretin care nu e in stare faca o lucrare de calitate. Pana la urma el ia banii, el gestioneaza, el are putere de decizie. Si totul se intampla sub ochii lui, sub ochii nostri, si pe banii mei si ai tai.

  4. Satmarean Răspunde

    Podul aasta niciodata nu va fi facut calumea pentru ca e o sursa continua de bani pentru cei implicati si de o parte si de alta (primari – firme executante)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.