Ultima actualizare: azi, 17:38

Locale

Omul de afaceri Ștefan Csordas a renunțat la politică

Omul de afaceri Ștefan Csordas a renunțat la politică: ,,Nu voi mai face nimic politic”, a anunțat acesta pe pagina sa de Facebook.

După ce în vara anului trecut a candidat la președinția Organizației Județene PNL Satu Mare, însă fără succes, Ștefan Csordas a ales să treacă de la PNL la AUR. După câteva luni petrecute în tabăra Alianței pentru Unirea Românilor, omul de afaceri sătmărean a decis să renunțe definitiv la politică.

,,Vreau să-mi anunț în primul rând toți prietenii că am hotărât să ies definitiv din politică. Nu voi mai face nimic politic și mă voi dedica doar familiei și muncii. Tuturor celor care m-au urmat în acest parcurs le Mulțumesc și îi rog să mă înțeleagă. Mult succes tuturor și să auzim numai de bine”, a anunțat Ștefan Csordas, pe pagina sa de Facebook.

 

11 comentarii

  1. ok. Răspunde

    trabuitu to aur, na asei ca politica i cea mai mare curva o crezut simion ca a suje ceva…? amu …..p…….

  2. c-block Răspunde

    Daca ma ascultai te scuteam de un efort si nu te bagai unde nu-ti fierbe ciorba. Ai mai si transpirat saracul de tine pe degeaba! Pe cine credeai ca o sa pacalesti?

  3. Pulitica :) Răspunde

    I-auzi ma, renunta la politica :))) cum poti renunta ceva cea ce n-ai facut. Eventual ai vrut sa intri in politica fara succes. E alta mancare de peste.
    Oricum imediat pica si imobiliarele, deci….. pacat ptr banii pumpati in HAUR si USL

    • Mircea Răspunde

      Da nu știm și noi pulimea cum și-au împărțit Govor ,Cozma și Pataki deconcentratele,pe Facebook astia de la Satu-Mare non stop,au ,,transpirat,, ceva,asta nu trebe sa știe poporul cum se vor așeza toți incompetenții pe criterii de cumetrii,prietenii,curvasaguri politice în fruntea instituțiilor!!!:)))) ….’tuva in guriță de pungași!

      • Pbeata Răspunde

        Pulimea ….. ca pulimea . Dar ce facem și cu pizdimea ? Ptr ca 99% suntem curviștine

      • Om Răspunde

        Sincer, chiar credea ca va reusi cu fizicul asta? Nu stiu ce politician vrei sa fii daca nu iti dai seama de atata lucru. Plus cu Aur?? Pe bune?? Cel mai bun lucru si sfat: sanatatea ii mai buna ca orice. Sper ca intelegi asta.

        • Tzanca Uraganu' Răspunde

          Ai dreptate @Omu. Ar trebui sa renunte si la zahar pt binele lui…

          • c-block

            Glumim, râdem dar la el de mult nu e glumă! Și nu cred că de la zahăr se trage. Cred că are un IMC de cel puțin 60, care nu e deloc glumă! Iar dacă are și dereglări endocrine se poate încerca să se trateze dar cât mai repede! Pentru că în orice moment poate face un atac cerebral, infarct, AVC! Ce faci cu ditamai elefantul dacă pică jos? Nici în salvare nu încape! Și mai vrea și agitație, politică????

  4. Antal Răspunde

    Urmeaza ieșirea din politica a lui Mircea Govor și a lingaiilor din jur, Oneț, Avornicitei și Bretan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.