Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Radu Panait, după demisia lui Cioloş: Nu ne va dezbina; Ne dorim ca USR să crească

Deputatul USR Radu Panait a afirmat, într-o declaraţie de presă, că demisia fostului lider al partidului, Dacian Cioloş, nu va dezbina partidul, şi îşi exprimă speranţa că partidul va creşte după preluarea mandatului de către Cătălin Drulă.

Redăm declaraţia acestuia:

Demisia colegului meu Dacian Cioloș din funcția de președinte al USR a stârnit o serie de controverse și discuții. Nu îmi permit să comentez pe seama declarațiilor sale, însă vă pot asigura că USR rămâne un partid echilibrat, a cărui direcție este de neclintit.

USR este partidul născut în stradă, cu oameni și prin oameni, uniți de același țel. Ne-am dorit o țară fără hoție, fără corupție, în care să se guverneze fără mizilicurile cu care ne-a obișnuit fosta clasă politică și asta ne-a adus în locul în care suntem azi. Noi am dovedit că suntem alternativa! Demisia colegului meu Dacian nu ne va dezbina și nu va crea haos. Pe durata mandatului său ca președinte acesta a creionat direcția partidului și îi mulțumim pentru munca pe care a depus-o alături de noi.

În urma demisiei lui Dacian, colegul meu Cătălin Drulă este cel care a preluat mandatul de președinte interimar, potrivit statutului care prevede că această funcție îi revine vicepreședintelui cu cel mai mare număr de voturi. Pe Cătălin îl știm cu toții. Este omul care a dat dovadă de verticalitate și asumare pe durata mandatului de ministru al Transporturilor și care nu mai are nevoie de prezentare. Este un politician curajos care nu se lasă înduplecat de amenințări sau alte manevre josnice.

Am încredere în aptitudinile sale de lider și sunt convins că pe durata mandatului său, împreună vom reuși să evidențiem și mai tare poziția partidului nostru. Ne dorim ca USR să crească, să le arate și mai multor oameni că noi suntem alternativa, că suntem singurul partid care poate să aducă realmente o schimbare în societate și în modul în care aceasta funcționează.

9 comentarii

  1. a Răspunde

    S-a trezit si dl deputat dupa Anul Nou! La multi ani! 2 luni de trandaveala, probabil ski sau o tara calda, o masa buna cu 7 lei la cantina Parlamentului.. Trece vremea!
    Ceva proiect pt Satu Mare? Ceva opozitie? Ceva?

    • c-block Răspunde

      Cum scriam încă de pe vremea campaniei electorale din 2020 USR va fi o mare-mare dezamăgire pentru electoratul care i-a votat. Trist e că mă așteptam ca totuși să încerece să facă ceva constructiv înainte. Dar ei s-au grăbit să-mi demonstreze că am avut dreptate. Adormitul de senator de Oaș (că nici numele nu i-am reținut) după ce că a “plivit” niște stoloni de căpșuni când era vremea recolatului/șmanglitului acum nici măcar nu se mai afișează! Să le trimitem niște perne cu puf de gâscă să doarmă mai bine în fotolii????
      Unde ești @Tineriada că să le aperi blazonul jerpelit? Că tare vocal erai în campanie! Sau acum nu te mai remunerează și te-ai șucărit și tu????

  2. Vlad Tepes Răspunde

    USR trebuie sa dispara din viata romanilor.
    Ne-am saturat de comunism pina in 1989, nu vrem un altul up datat.
    Nu vrem neo marxisti.
    Nu vrem nici sa mai auzim de voi.
    Cit ati fost la putere, ati demonstrat ca sinteti dusmani ai poporului roman, ca uriti poporul roman.
    Nu i-ati reprezentat in parlament pe cei ce v-au votat ci pe cei de la care primiti ordine din afara, de la cei ce nu au nimic de a face cu interesele poporului roman.
    Mergeti acasa !

    • Nagasaky Răspunde

      Prostii.. Stai linistit ca decat sa votez dinozaurii din PSD tot un Catalin Drula voi vota. Da, exista si dezamagiri dar in orice exista.

  3. Satmareanul Răspunde

    Am fost facut comunist, pesedist, distrugator de neam si popor, cand am spus ca astea nu sunt in stare de nimic, toti m-au condamnat pentru ca am vazut mai departe de un discurs pompos, de o iesire din cladire firmand ca face, ce face?
    Astea sunt doar niste papagali, uitandu-ma la componenta USR, conducerea municipala este si conducerea judeteana, asta inseamna ca pierd oameni si pierzi cu ziele si cu zecile de oameni, pentru ce …
    Voi cei care vorbeati de comunisti si de pesedisti uite cum roata se invarte si acum luati m@ia de pe placuta suedeza cu polonicul, ca voi sunteti tineri si stiti voi foarte bine lucrurile, vai de noi, voi nici legile nu le stiti pe domeniile voastre de activitate!
    Vorbim de voi care aduceti rusine tineretului, tinerilor care din cauza voastra nici nu mai vor sa auda de partide, de politica si de a face ceva pentru comunitatea in care traiti, cauza fiind voi USR!
    Felicitari, Panait dormi in pace mai departe trece repede timpul in 2024, o sa te vedem in toate reclamele facebook, insta, youtube dar o sa fie degeaba … poti investii milioanele tale de pe bursa ca nu va fi deajuns sa iti stergi pacatele.
    Vezi ca ai langa tine oameni care te trrag in jos … si bine fac … ca si tu doar asta sti!

  4. POPORAN MODEST Răspunde

    Partid nascut in strada, iar strada trebuie curatata .

  5. Palincas Răspunde

    Usr dispare cel mai toxic partid roman

  6. cârcotaş Răspunde

    Încă nu mi-am clarificat cu privire la ce vor să facă tinereii ăştea, cert e că PNL s-a debarasat de ei nu pt. că sunt dubioşi ci pt. că n-au trecut peste lucrurile ,,mărunte” cum ar fi transparenţa în atribuirea contractelor ălea, ălea,…Vă daţi seama ce ,,neserioşi” s-au dovedit userişti dacă au vost preferaţi PSD.

    • c-block Răspunde

      @cârcotaș. Nu se poate face politică doar cu niște slogane și luând în brațe pe “așa nu e bine” dar nu spui ce faci în locul lui! De fapt se poate face politică și așa, vezi cazul USRplusminus, doar că nu are nici un sens. Sunt niște gălăgioși care de fapt au o agendă paralelă (s-a demonstrat asta de nenumărate ori, cei care urmăresc performance-ul lor și în parlamentul european știu bine că votează în repetate rânduri împotriva intereselor României), agendă scrisă la dictare din Bruxelles. Din păcate s-au găsit destui care să-i voteze și să-i ajute să ajungă la ceva butoane. Vezi și tu singur ce se întâmplă în orașele câștigate de USR! Numai conflicte și scandaluri! Nu cred că de aia au fost votați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.