Ultima actualizare: ieri, 22:25

Divertisment

Bonusurile, promoțiile și jackpoturile de cazinou, între mit și realitate!

Omenirea trece prin cea mai prosperă perioadă din istoria sa. S-a ajuns la nivelul la care tehnologia face parte din viața noastră, menită să ne ușureze munca, producția și viața cotidiană.

Suntem la un click distanță de orice ne dorim să cumpărăm. Piața este invadată de zeci de mii de produse și servicii din toate domeniile. Într-un astfel de mediu atât de competitiv, prețul este unul dintre factorii ce influențează vânzările. Mulți alți comercianți activează periodic promoții și bonusuri pentru a atrage noi cumpărători.

Această practică este întâlnită inclusiv în industria de gambling. Aproape toate cazinourile clasice și online oferă bonusuri, promoții și servicii de fidelizare pentru atragerea de noi clienți.

Dar de ce sunt importante aceste bonusuri? Ei bine, pentru cazinouri sunt importante pentru că le ajută să atragă clienți. Pentru jucători, bonusurile și sistemele de fidelizare sunt  importante pentru că îi ajută să câștige și să încerce jocuri noi. Dacă aveți în plan să vă încercați norocul în cadrul cazinourilor online, ei bine aici trebuie să știți mai multe pentru că există mult mai multe bonusuri, promoții și chiar jackpots online.

Pornim de la ideea că orice bonus, promoție sau Jackpots online sunt generate astfel încât cazinourile nu vor pierde, ba chiar vor avea de câștigat. Însă cât de mult au de câștigat jucătorii de pe urma acestora? Pentru a afla răspunsul la această întrebare, vom analiza mai multe sisteme de bonusuri, promoții și jackpoturi.

În majoritatea cazurilor, bonusurile și promoțiile de cazinouri oferă fie rotiri sau acțiuni gratuite în cadrul jocurilor de cazinou, fie bani pe carei puteți folosi în practicarea jocurilor preferate. Dacă sunt respectate toate termenele și condițiile, aceste bonusuri pot fi convertite în bani reali pe care-i puteți retrage sau pe care-i puteți paria la alte jocuri. Dar hai să vedem ce bonsuri oferă cazinourile.

Primul bonus pe care-l primiți atunci când accesați un cazinou online este bonusul de bun venit. Acesta este acordat la nivel individual, o singură dată atunci când vă deschideți contul și faceți prima depunere de numerar. De regulă, acest bonus constă într-o sumă de bani, care trebuie rulată conform termenelor și condițiilor impuse de cazinou pentru a o putea converti în bani reali. Pentru unii jucători, acest bonus este de folos și chiar ajung să se bucure de el. Pentru alți jucători poate fi ceva trecător, fără importanță, și asta pentru că respectivii nu reușesc să îndeplinească condițiile de joc.

Unele cazinouri online vă oferă un bonus pentru verificarea contului și la prima logare. În cazul acesta, bonusul poate însemna ceva rotiri gratuite pentru a testa noile jocuri de tip slots. Se acordă de regulă fără depunere de cash.

Sunt cazinouri care oferă bonusul de recomandare. Acesta poate fi acordat de mai multe ori, în funcție de câți alți jucători sunt atrași în sistem. Poate fi număr finit de bonusuri sau nelimitat, în funcție de strategia cazinoului.

În funcție de metoda de plată folosită, jucătorii pot beneficia de bonusuri sau promoții temporare oferite de cazinou sau chiar de procesatorul de plăți. Pot fi promoții și bonusuri sub formă de bani cash, bani ce pot fi folosiți în cadrul cazinoului sau acțiuni gratuite.

În funcție de sumele jucate și de timpul petrecut în platforma online, cazinourile vă pot recompensa cu procent de suma rulată sau cu tot felul de cadouri și avantaje pentru a continua să jucați.

În funcție de tipul jocului practicat sau a modului în care doriți să pariați, poate exista bonus pe secțiune. De exemplu, puteți primi un avantaj dacă alegeți să jucați la secțiunea live casino.

Lista bonusurilor și promoțiilor poate fi mult mai lungă și aici mai adăugăm, bonusul cashback, free spins, bonusul happy hour și multe altele.

Există și jackpoturile locale și progresive. Unele sunt acordate de anumite jocuri mecanice de tip slots, altele sunt la nivel de rețea de cazinou sau de jocuri. Sunt tentate și atractive pentru jucători. Cu toții visăm la marele premiu, însă acesta este câștigat de un număr mic de norocoși. Acest tip de premiu este întâlnit preponderent în cazul jocurilor de tip slots.

Sistemele de fidelizare și VIP vă pot oferi șansa de a câștiga chiar produse personalizare, călătorii la nivel național sau internațional, inclusiv oportunitatea de a participa la marile turnee de poker, blackjack sau alte jocuri de cazinou.

După cum puteți observa, cazinourile clasice și online au lansat pe piața zeci de bonusuri, promoții și chiar jackpoturi progresive, totul pentru a atrage noi jucători și pentru a-i fideliza pe cei ce joacă deja. Indiscutabil, cazinourile au de câștigat de pe urma acestora. Orice jucător nou înregistrat în sistem înseamnă un câștig. Pe termen lung, cu cât sunt rulați mai mulți bani, cu atât cazinourile câștigă mai mult și pot oferi mai multe beneficii și promoții.

Nu trebuie să subestimăm avantajele pentru jucători. Aceștia pot primi bani, explorează jocuri noi, se bucură de avantaje exclusive și joacă gratuit. Visul unui jucător adevărat devenit realitate.

Pe măsură ce aceștia joacă și cheltuiesc mai mult, vor fi eligibili pentru stimulente mai mari. Aceste recompense sunt o modalitate excelentă de a menține participanții fericiți, îmbunătățindu-le, de asemenea, șansele de câștig. Aceste bonusuri îi ajută, de asemenea, să-și sporească șansele de câștig, să joace mai mult etc. Însă numărul jucătorilor ce ajung la această performanță este relativ mic. Doar un mic procent dintre jucători ajung să facă performanță și să se bucure de astfel promoții și bonusuri pe termen lung.

Regulamentul pariurilor este simplu de înțeles. Cu cât pariați mai mulți bani, cu atât riscați să pierdeți mai mulți bani. Posibilitatea victoriei, însă, nu entuziasmează pe toată lumea. Mulți oameni ar dori să-și îmbunătățească abilitățile la câteva jocuri, dar riscul de a pierde bani îi poate descuraja. Alții își doresc marele premiu sau unul dintre jackpoturile existente, iar acest lucru ține doar de hazard.

Dacă vă gândiți să jucați pe site-ul unui cazinou online și doriți să profitați de un bonus oferit, ar trebui să vă întrebați două lucruri. În primul rând, „am citit termenii și condițiile?”. Dacă răspunsul este „nu”, atunci asigurați-vă că le citiți – există informații importante și utile acolo pe care trebuie să le știți.

În al doilea rând, „este acesta cel mai bun bonus disponibil pentru mine?”. Din nou, dacă „nu”, atunci ar trebui să continuați să căutați bonusul cu cele mai relaxate condiții de aplicare. Odată ce ați făcut acest lucru, sunteți pregătiți de joc. Fiți cumpătați și jucați pentru divertisment și relxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.