Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. O nouă ediție de succes la Expo Home: Expoziție de mobilă. Peste 1.000 de vizitatori

În perioada 18-20 martie 2022, Satu Mare a fost gazda celei de-a doua ediții Expo Home: Expoziție de mobilă, organizată și desfășurată în zona de galerie a AuShopping Cinema Laserplexx Satu Mare.

Aflată la cea de-a doua ediție, se pare că, potrivit cifrelor, expoziția prinde din ce în ce mai mare amploare și deschidere din partea vizitatorilor și expozanților deopotrivă.

Nu este de mirare faptul că acest eveniment a fost unul îndrăgit de public, căci el a fost organizat sub egida Expo Industry Satu Mare și SkyLine Events, iar acest lucru nu e altceva decât o garanție cu privire la calitate și nivelul oferit.

După ediția pilot din 2021, când organizatorii practic au tatonat terenul pentru a vedea dacă există interes suficient față de acest domeniu al industriei și pentru a identifica nevoile pieței, de această dată expoziția a atins un alt nivel.

„Putem spune că, fără îndoială, această a doua ediție Expo Home – Expoziție de mobilă s-a bucurat de un succes mai mare față de prima, ceea ce ne încurajează să ne continuăm drumul și să nu ne oprim în acest punct. Ba chiar ne dorim să facem o adevărată tradiție din organizarea evenimentului”, a spus Bura-Maksay István-Péter, organizator.

Expozanții prezenți la eveniment s-au bucurat de atenția și primirea călduroasă a publicului, încă de la fața locului fiind plasate comenzi de produse și realizate conexiuni între piața de ofertă și cererea publicului.

Organizatorii promit ca în timp evenimentul să evolueze și mai mult, iar în privința numărului mare de participanți la această ediție, doresc să-și manifeste mulțumirea și recunoștința publicului și a expozanților, apreciind că susținerea și suportul oferit producătorilor de mobilă din județ este extrem de importantă.

În viitorul apropiat vor fi organizate periodic evenimente de tale mare în domeniul diferitelor industrii, toate purtând semnătura Expo Industry Satu Mare și SkyLline Events Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.