Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Fată de 14 ani ucisă în judeţul vecin. Autorul e căutat şi în Satu Mare

O fată de 14 ani din judeţul Bihor a fost ucisă marţi, autorul fiind căutat şi în judeţul Satu Mare şi dat în consemn la frontieră.  Zeci de poliţişti îl caută pe ucigaşul unei adolescente de 14 ani din localitatea bihoreană Ciocaia, pentru prinderea bărbatului fiind instituite filtre în mai multe localităţi din zonă.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, crima s-a produs în cursul dimineţii de marţi, în jurul orei 11.

Victima a fost lovită în zona capului de agresorul ei, despre care se presupune că este un tânăr în vârstă de 28 ani care apoi a fugit.

La faţa locului a fost chemat imediat un echipaj medical de urgenţă care a încercat să o resusciteze pe victimă, însă fără succes.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău, a declarat marţi seară, pentru BIHOREANUL, că autorul crimei este căutat şi a fost dat în consemn la frontieră.

“În dimineaţa zilei 22 martie, poliţiştii oraşului Săcuieni au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 că în localitatea Ciocaia, care aparţine de Săcuieni, a fost găsită o persoană de sex feminin în vârstă de 14 ani, în stare de inconştienţă, cu leziuni la nivelul capului. Victima a fost găsită în interiorul locuinţei proprii. Ancheta în caz este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. În prezent se efectuează cercetări pentru găsirea autorului, acesta fiind dat în consemn la frontieră”, a explicat procurorul, arătând că în caz s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru omor.

Un comentariu

  1. misi Răspunde

    impuscati-l!! sau sper sa se spanzure inainte sa fie prins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.