Ultima actualizare: azi, 09:56

Locale

Expo Home: Expoziție de mobilă în Satu Mare

Expo Home: Expoziție de mobilă în Satu Mare: 10 companii sunt așteptate la cea de-a doua ediției a Expo Home: Expoziție de mobilă, ce se desfășoară la Satu Mare în perioada 18-20 martie 2022

Evenimentul Expo Home: Expoziție de mobilă este, un eveniment marca Expo Industry Satu Mare și SkyLine Events, aflată la cea de-a doua ediție, după ce la finele anului 2021 prima ediție a avut un succes neașteptat.

Asemenea primei ediții, și de această dată organizatorii se vor strădui să ofere expozanți de calitate publicului vizitator, în același cadru plăcut și mediu organizat.

Ca toate evenimentele marca Expo Industry, și acesta își propune să ofere cadru profesional și de socializare tuturor companiilor participante și potențialii lor clienți.

La eveniment vor fi prezente aproximativ 10 companii de renume din industria de fabricare și comercializare a mobilei, unele dintre ele aflându-se pentru a doua aoră consecutiv aici, altele pentru prima oară.

Ne bucurăm pentru că a existat suficient interes din partea companiilor din domeniu pentru a organiza o nouă ediție a evenimentului Expo Home: Expoziție de mobilă la doar câteva luni după prima ediție a acesteia. Întotdeauna este o realizare să vezi că oamenii apreciază eforturile tale și vor tot mai mult și mai mult. De fapt, așa s-a și născut ideea și dorința noastră de a continua evenimentul cu o a doua ediție”, spune dl. Bura-Maksay István-Péter, organizatorul evenimentului.

Companiile participante sunt unele de renume internațional, majoritatea fiind din județul Satu Mare, inclusiv Tășnad.

Un aspect interesant privind expozanții și fabricile de mobilă din județ, e faptul că 75% din mobila realizată de aceștia se face pentru export către țări mari precum Dubai, New York sau Shanghai, calitatea serviciilor și produselor fiind astfel una extrem de mare, iar expoziția oferită vizitatorilor este una de clasă înaltă.

Companiile care doresc să participe la această expoziție pot contacta organizatorul la datele de mai jos, iar în privința taxei de participare, acesta se discută individual cu fiecare solicitant.

Locația evenimentului: Satu Mare, AuShopping Satu Mare, în zona galeriei Cinema One Laserplex

Când se va desfășura: 18-20 martie 2022, între orele 12.00 – 21.00

Deschidere oficială: 18 martie 2022, ora 15.00

Sponsorul evenimentului: Pure Home Collection

Partenerii evenimentului: Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Carel Woodworks, Sarmexin, Revista Mobila

Companiile interesante să participe ca expozanți pot lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Bura-Maksay István-Péter, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail bura.istva[email protected] pentru alte informații și detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.