Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Intervenții la foc continuu. Incendii de vegetație în mai multe locuri din județ

Șapte pompieri militari au intervenit, în această după-masă, vineri, 11 martie, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Punctului de Lucru Turț, pentru lichidarea unui incendiu, de vegetație uscată, în localitatea Turț.

La fața locului s-au deplasat și viceprimarul comunei, împreună cu șase pompieri voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Turț.

Tot astăzi, în jurul orei 14:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “ Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, de vegetație uscată, în localitatea Vama.

La fața locului s-au deplasat patru subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș. Ajunși la fața locului, pompierii negreșteni au găsit incendiul manifestându-se cu flacără pe o suprafață de 2 arii.

Cauza probabilă de producere a incendiului este focul deschis în spații deschise. Din fericire, nu au fost înregistrate victime și nici pagube materiale.

De asemenea, tot în cursul acestei zile, zece subofițeri au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu, de vegetație uscată, în localitatea Drăgușeni.

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit și în localitatea Certeze, acolo unde au intervenit patru subofițeri cu autospeciale de stingere. La fața locului s-au deplasat și pompieri voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.