Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Autobuze blocate de mașini pe o stradă din Satu Mare. Autoturismele au fost ridicate

Mai multe autobuze au fost blocate pe o stradă din municipiul Satu Mare, din cauza unor mașini parcate aiurea. Autoturismele care au blocat circulația autobuzelor au fost ridicate.

,,Ne cerem scuze tuturor călătorilor care au așteptat zeci de minute autobuzele de pe liniile 11, 12 și 16 din cauza blocării lor pe strada Chendi de autoturisme parcate neregulamentar. Mulțumim pentru intervenția Serviciului de Ridicări Auto și Poliției Locale”, au transmis reprezentanții Transurban, care au făcut și un apel la conducătorii auto.

,,Vă rugăm fiți responsabili și înainte de a opri motorul asigurați-vă dacă nu cumva incomodați traficul rutier. Vă mulțumim pentru înțelegere!”

15 comentarii

  1. Altu Răspunde

    De când circulă autobuzele astea pe strada Ilarie Chendi?

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Nu conteaza pe unde circula autobuzele.Fiecare cond auto sa se uite unde parcheaza . Nici nu ma mira fiind si taximetrist. Astia isi fac propriile legi de circulatie.Sper sa-i dea amenda cat produce intr-o luna sa se invete minte.

  3. Mihai Răspunde

    La ce vă așteptați, dacă nu era deviată circulația autobuzului pe Chendi, poliția locală nici nu știa că avem așa stradă!
    Din păcate, poliția rutieră nu intervine decât foarte rar, acest tip de intervenție intră în atribuțiile așa-zisei poliții locale, dar ăștia nu au interesul să facă ordine în trafic!
    Situația este identică pe toate străduțele înguste din oraș, care încă sunt dublu sens, deși merg mai multe în paralel, iar locatarii sunt total dezinteresați de a-și băga mașinile în curte, deși au loc!
    Doamne ferește, putea fi un incendiu sau ceva urgență iar mașina de pompieri stătea și aștepta utilajul de ridicat mașini!

    • Altu Răspunde

      Am descoperit misterul,a fost pe strada Ilisești înainte de stația de la Liceul Steinhardt. Trăiască Google Maps. Vai și amar de redacție

  4. Profu Răspunde

    Gheza să sugi **** împreună cu soția la toți pușcăriași din țară.

  5. Satmarean1 Răspunde

    …si la toti chinezii @Gheza🤛

  6. Mihaita Piticu' Răspunde

    Mno Geza……esti un prost ….toti te injura in comentarii….. Mit csinaltal ? :))))))) Taxi= Hotie

  7. antiretard Răspunde

    @mihai…tu stii ca avem strada Fericirii unde sotia ta merge la lectii de flaut in particular ,cu un bun amic de-al meu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.