Ultima actualizare: azi, 18:32
Locale

FOTO. ,,Capcane’’ pe o stradă din Satu Mare. Șofer: Am făcut pană de trei ori într-o săptămână

,,Capcane’’ ascunse pe o stradă din municipiul Satu Mare. Un șofer a făcut pană cu mașina de nu mai puțin de trei ori într-o săptămână.

Sătmăreanul ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu mai multe bucăței de fier care i-au găurit cauciucul la mașină de trei ori într-o singură săptămână.

,,Trei pene într-o săptămână pe strada Depozitelor”, spune șoferul.

7 comentarii

 1. Botis Răspunde

  Multumiti politiei rutiere si celei locale care nu opresc tiganii salajeni care cara fier vechi in remorcile lor agabaritice, fara documente!
  Nici masinile lor n-ar trebui sa iasa din curte, asa coapta e tabla pe ele!

  • Milițianul Răspunde

   Botiș, bagă-i cu totul la reciclat pe indienii din Sălaj cu căruțele lor….

 2. c4s Răspunde

  Nu esingurul care a patit-o . Acu vreo 10 ani am patit si eu aceasi strada , resturi metalice cazute din masinile de transport fier vechi, un span mi-au distrus un cauciuc, nu s-a putut repara.

 3. Bucurestean Marius Răspunde

  Buna seara! D-nul Botis are dreptate privind romii salajeni. Sa asteptam sa actioneze politia. Momentan dorm in izmene! Marius Bucurestean

  • ecologist Răspunde

   Stimabile! Totul începe de acolo ca tu și celelalte firme de colectare fier vechi să nu preluați dacă nu au li dovezi de unde au materialele pe care le predau. Gen capace de canalizare de exemplu. Apoi ai să vezi că dispar din decor. Sunt un real pericol în trafic. Să auzim numai de bine și toată lumea să respecte legislația din domeniu nu numai paragrafele care le convin.

 4. Darius Răspunde

  Acolo e veche problema și nui pasa nimănui politia locala vine le dau amenzi eu nu le plătesc povestea continua și va continua pana când vom avea poliție eficienta România lucrului bine făcut

  • Mihai Răspunde

   Dacă nu plătesc amenzile, trebuie sechestrate mijloacele de transport până la plata amenzii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.