Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Copiii din Satu Mare, mesaje pentru copiii din Ucraina: „Be strong, we are with you!”

Elevii Școlii Gimnaziale Mircea Eliade din municipiul Satu Mare se numără printre voluntarii cei mai tineri și inimoși din oraș atunci când vine vorba de ajutorarea refugiaților din Ucraina. Ei s-au organizat în așa fel încât fiecare clasă să doneze ceva diferit pentru refugiații din Ucraina, dar și să participe activ la pregătirea convoiului umanitar ce urmează să fie trimis în țara vecină.

Încă de la primele ore de la deschiderea punctului de colectare a celor de la Crucea Roșie, în incinta Școlii Mircea Eliade, o clasă a donat perne și pături pentru ucraineni. De asemenea, au ajutat la sortarea alimentelor și produselor pe care sătmărenii le-au donat și care urmează să fie trimise în Ucraina.

Pe lângă acestea, elevii au avut fiecare câte un desen încurajator pentru copilașii din țara vecină, cu mesaje precum: Be strong! We are with you!. Ei au avut mesaje și pentru… cei mari: Copiii vor pace!; Războiul nu e o soluție!.

Elevii au realizat, de asemenea, un desen uriaș în curtea școlii pe care au desenat un porumbel alături de steagul Ucrainei, pe care au scris mesaje precum: Opriți bombele!; Opriți războiul!

Citește și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.