Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

FOTO. Incendiu de amploare, azi noapte, în județ. Flăcările, vizibile de la distanță

Un nou incendiu de amploare a izbucnit, azi noapte, în județul Satu Mare, flăcările fiind vizibile de la distanță.

Incendiul a avut loc între localitățile Vama și Racșa. Dealurile au fost cuprinse de flăcări, acestea din urmă fiind vizibile de la kilometri distanță.

Tot în această zonă a mai avut loc un incendiu în urmă cu doar o săptămână. Pompierii sătmărenii au făcut în repetate rânduri apel la către oameni să nu mai dea foc vegetației.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare a transmis, marţi, mesaje RO-ALERT, din cauza numărului uriaş de incendii de vegetaţie în județ.


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Asta e nimic pe langa ce a fost aseara in zona Acas- Supur

  2. Adi Răspunde

    Și avem pretenții de occident, neam de opincari.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Garda de mediu doarme? Majoritatea la tara asa fac curatenia de primavara dar cine sa vada? Nu trebuie decat sa te plimbi cu masina putin si constati o gramada de abateri.

    • ecologist resemnat Răspunde

      Și nu trebuie să aplici decât niște amenzi corespunzătoare proprietarilor de terenuri. ISU oricum trebuie și poate să identifice focarul. Adică să se afle de unde a pornit. Apoi după niște amenzi ca lumea date să vezi tu că nu vor mai fi! De ce nu se face??? Oare????🤔😱😲🥴💩🤮😤

  4. Pop Ioan Răspunde

    Trebuie obligate firmele de salubritate sa colecteze GRATIS deseurile vegetale din curtile oamenilor.Ce sa faca bietul om cu ele , ca de mincat nu le poate minca.Luati exemplu de la cei din Carei sau Bistrta.Acolo se poate , altundeva nu???

    • English pacient Răspunde

      Acum rămâne doar ca să te întrebe cineva dacă măcar cunoști aproximativ legislația de deșeuri. Pentru că am îndoieli serioase. Nu zic că nu așa ar fi normal și practic cum spuneai doar că legislația nu permite asta. Mai ales în Sătmar unde se încearcă înțărcarea Florisal.

    • radical2 Răspunde

      Buna asta :))). Cine sa ridice? Florisal? hahaha. Astia se pisa pe primar. Primarul e slugoiu lor (szolga es lavaszfiu :))) ) Aveti asteptari prea mari.

    • dorel Răspunde

      Totuși ce treabă are cu vegetația uscată din câmp, adică aflat undeva în dracu-n praznic cu firma de salubritate??? Bine că nu vreți să vi se spele toate pietrele din Oaș înainte de a merge pe acolo în excursie!

  5. Adi Răspunde

    Am baut mult aseara si mama Ciocciolina mo scapat in cap cand mo fatat asa ca vorbesc numa tampenii.De fapt eu cred tot timpul ca sant in Asia.

    • Adișor Răspunde

      Atâta îți spun: MASSAGEȚI. Ca să tot afli măcar acum cum a fost bătălia aia cu perși. Fă o căutare pe net după ce ți-ai scos din cap doza de cubă sau de amestecată. Asta până se mai poate.

  6. Fi Des Z Răspunde

    Elöre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.