Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Misterul bolovanului căzut într-o casă a fost elucidat. Ce spun autoritățile

Misterul bolovanului de 50 de kilograme căzut marți „din cer”, peste o casă din Hunedoara, a fost elucidat, titrează Digi24.

Autoritățile au stabilit că piatra a fost aruncată în aer în urma unei detonări controlate de la un fost combinat siderurgic aflat la numai un kilometru distanță. În cădere, bolovanul a distrus acoperișul și una dintre camerele casei.

O tragedie a fost la un pas să se întâmple în Hunedoara. Piatra de aproximativ 50 de kilograme a căzut chiar în camera fetiței. Din fericire, mama împreună cu cei doi copii nu se aflau la etaj.

Eu eram în bucătărie, fetița era în dormitor, jos, la mine și băiețelul era la antrenament. Prin ce am trecut astăzi nu se poate descrie. Copiii sunt traumatizați și eu. Nu puteam să mai vorbesc, spune păgubita.

O piatră asemănătoare a fost găsită și în curtea unui alt localnic. Ambele pietre au fost duse la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră din Petroșani.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. misi Răspunde

    detonări controlate de la un fost combinat siderurgic aflat la numai un kilometru distanță , apoi daca nu era controlata unde cadea?
    Uzi ce dume? cu ce explozibil lucrau astia? Ce putere trebuie sa arunci o piatra de asta la 1 km?

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @misi, cred că îți dai și tu seama ce poate fi acolo! Zonă nouă rezidențială pe platforma unui fost combinat încă nedemolat complet cu halde de zgură încă nedezafectate și în care s-au cimentat strașnic mizeriile alea în zeci de ani și care acum sunt desfăcute cu bumbum. Explozii controlate din părți! Probabil careva dăștept a băgat mai mult material decât trebuie ca să știe și el o treabă. Apoi că zgura zboară după aia aiurea nu mai e treaba lui. Oare? Între noi fie vorba la zgură nu prea se poate vorbi de un control al exploziei, este ceva foarte eterogen. Dar către p@lime merge și așa, stai liniștiți că ținem treaba sub control. Cică.🤔🤔😱🥴😲💩💩
    Cred că Putin râde de noi în hohote. Zici că ne bombardăm singuri. Pe bune.😱😱🤮🤮😤😨

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.