Ultima actualizare: azi, 17:22
Locale

Sătmărean din Italia, răpus de o boală cruntă la numai 37 de ani. „Un suflet mare s-a ridicat la cer”

Durere fără margini pentru o familie de sătmăreni, rezidentă în localitatea Montichiari din provincia Brescia, în Lombardia, după ce o boală cruntă i-a răpus viața lui Florin Toma, în vârstă de numai 37 de ani, informează rotalianul.com.

Originar din comuna sătmărean Comlăușa, Florin locuia în Montichiari împreună cu soția sa, Alina, și fiica lor, Ilaria. Era foarte cunoscut în comunitatea din Montichiari, în special pentru activitatea sa de sportiv, Florin fiind pasionat de Futsal (fotbal în sală).

„Îmi pare enorm de rău, astăzi am pierdut un prieten adevărat. Una dintre acele puține persoane care a făcut într-adevăr tot ce a putut pentru a mă ajuta în drumul meu în lumea fotbalului, ca organizator. În ultimul timp ai fost foarte bolnav. Chiar dacă în fața mea ai făcut totul pentru a ascunde asta. Regret, regret, regret. În numele tuturor colegilor de futsal din FLC Brescia, trimit sincere condoleanțe soției Alina și fiicei Ilaria și întregii familii”, a scris un coleg de Futsal pe pagina Facebook Futsal League Championship.

Tânărul tată le lasă îndurerate nu numai pe soția și fiica sa, dar și părinții, Maria și Grigore, și fratele său, Daniel.

În zilele următoare, trupul neînsuflețit va fi repatriat în România și înmormântat în localitatea Comlăușa din județul Satu Mare, de unde Florin este originar.

Nenumărate mesaje pline de condoleanțe și regret au venit și din partea apropiaților familii și comunității românești pe Facebook.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Aliona.

„Cât de mare durere a lăsat în sufletele noastre. Multă putere, mângâiere și alinare, nașă dragă, sunt alături de voi! Drum lin spre îngeri, nașule!”, a transmis și Anamaria.

„Nu am văzut dragoste mai mare ca a voastră. Sunt sigură că trece peste orice limite văzute sau nevăzute”, a ținut să precizeze o altă cunoștință.

Sursa: rotalianul.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.