Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Ucrainenii prinși cu 1,6 milioane de dolari și bijuterii au spus că au luat valizele altcuiva

Ucrainenii prinși la vamă cu 1,6 milioane de dolari și bijuterii în valoare de 900.000 de euro au spus că au luat valizele altcuiva, când au fugit din Kiev, titrează Libertatea.

Potrivit sursei citate, cei 1,6 milioane de dolari și 50.000 de euro găsiți sâmbătă în mașina a doi soți din Ucraina care intenționau să intre în România prin Punctul de trecere a frontierei Albița au rămas în custodia autorităților vamale române. Dacă în termen de 90 de zile nu vor fi justificați cu documente, banii vor fi confiscați de statul român. În același autoturism au fost găsite produse de lux evaluate la peste 900.000 de euro, care nu au fost declarate la controlul vamal.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși au declanșat o anchetă, mai informează Libertatea.

Reamintim că în data de 12.03.2022, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-au prezentat pentru a intra în România doi cetățeni ucraineni (soț și soție) cu un autoturism înmatriculat în Ucraina. În urma verificărilor, au fost descoperite în bagajele din autoturism mai multe bunuri (9 ceasuri diferite mărci, bijuterii, 24 genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute și sume în valută nedeclarate (peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro).


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. danciu viorel Răspunde

    Trebuie confiscat pe loc !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Invidia Răspunde

      🙂

      • Glumetul Răspunde

        Astea numai bani cinstiti nu sunt! Altfel erau in banca si nu erau carati peste granita asa. Deci nu cred ca e invidie. Cine stie cati ucraineeni cinstiti au fost pagubiti ca acesta sa aiba atat de mult cash. Sau poate ca nu numai ucraineeni, poate chiar si romani. Si acum ti se pare haios?

      • jaka Răspunde

        Probabil nu intelegi ce e invidia, nu am afirmat ca sunt cinstiti banii, pe langa ca nu stim cum au fost facuti banii respectivi sunt de acord cu tine ca o suma atat de impresionanta e destul de greu sa o faci cinstit dar nu inseamna ca e imposibil.

        Invidia nu are nici o legatura cu provienenta banilor.

        invidia vt [At: NEGRUZZI, S. I, 107 / P: ~di-a / Pzi: ~iez / E: it invidiare] 1 A fi stăpânit de invidie față de cineva Si: a pizmui. 2 A râvni ceea ce aparține altuia.

  2. Pop Răspunde

    Tot timpul in orice dezastru natural sau făcut de om,printre oameni se găsesc și șobolani care mereu găsesc o gaura prin care sa fuga. Ganditi-va la noi cum ar fi daca era război,clanurile de țigani și politicienii erau primii care fugeau cu averea burdușită în mașini.Peste tot sun putregăite și buruieni printre oameni cinstiți.
    Eu zic că trebuie admirat curajul ucrainienilor care au rămas să lupte pt tara lor. Românii nu cred că erau așa uniți,cred că majoritatea fugeau de mâncau pamantul

    • jaka Răspunde

      Sunt de acord cu tine, sunt multi sobolani pe lume si noi nu suntem in masura sa ii judecam, trebuie sa invatam din greselile lor si sa facem o lume mai buna. Pe mine personal ma deranjeaza rautatea/rasismul si invidia oamenilor fata de semenii lor, toata lumea judeca pe toata lumea. Faptul ca un om face o prostie nu inseamna ca toti sunt la fel si cei care sunt sobolani isi vor primii pedeapsa mai repede sau mai tarziu.Daca toti ar avea intelepciunea minima sa nu mai arunce cu pietre in altii si sa isi vada mizeria lor am traii cu totii in “paradis” acum, acest razboi nici nu ar exista.

      Calea raului, e mai usoara decat cea a binelui.Deaia sunt atatia sobolani, inclusiv aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.