Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO/VIDEO. Fântâna arteziană din centru, din nou funcțională. S-au făcut teste

Fântâna arteziană din Centrul Nou al municipiului Satu Mare este din nou funcțională. În această după-masă s-au făcut mai multe teste, iar noua fântână ”s-a comportat” foarte bine.

Afectată în proporție de 25 la sută după incidentul din luna ianuarie a acestui an, noua fântână arteziană din Piața 25 Octombrie este din nou funcțională. Mai mulți sătmăreni s-au adunat astăzi în Centrul Nou al orașului, în momentul în care se făceau teste.

Reamintim că o autospecială a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență s-a prăbușit, în dimineața zilei de 22 ianuarie, în fântâna arteziană din centrul municipiului Satu Mare, fiind extrasă cu macaraua.

8 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Sunați repede unde trebuie că e tocmai bună de stricat! Că doar nimic nu rezistă în orașul ăsta! De aia se zice că suntem în mișcare! Daaa, în mișcare browniană!🤔😱💩💩😲😲🤮🤮😤
    De Cubic se aude ceva???

  2. IT @3puncte Răspunde

    Vad ca te pricepi…. Ai gura/tastatura = mare
    Nu stii nimic, cica totusi deltacrom se raspandeste si a pornit valul6…

    • IT @puncte Răspunde

      Scriu și io ca prostu’ că poate generez ceva trafic pe site. Ce vremuri faine erau pe pandemia aia mare! Una -două trânteam fără să gândesc un comentariu numai trebuia să copiez niște linkuri servite de șefi! Că fac la fel ca cei de la Sputnik nu-mi trece prin cap! Bou am fost, vacă proastă m-am făcut!

  3. Norick Răspunde

    SPĂLARE DE BANI MARCA KECSKERENY!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.