Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

VIDEO. Sfidare pe față! A primit amendă și a aruncat-o pe drum, în fața polițistului

Sfidare pe față! Un șofer oprit de un echipaj de Poliție și amendat pentru că nu purta centură a aruncat pe drum amenda, chiar în fața polițistului. Totul s-a petrecut în această dimineață, în municipiul Satu Mare.

Șoferul a fost oprit pe drumul Careiului de un echipaj de Poliție și i s-a explicat că va primi amendă pentru că nu purta centură și pentru că nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare. Supărat foc, omul a mototolit amenda și a aruncat-o la picioarele agentului.

Pentru că nu a vrut nici în ruptul capului să ridice amenda din mijlocul drumului, bărbatul a primit o nouă amendă. Acesta a fost sancționat cu 1.305 lei.

38 comentarii

  1. jaka Răspunde

    Mizerie de om. Asa prost si arogant incat s-a si filmat singur ca sa doveeasca ca e idiot.

  2. Altu Răspunde

    Dacă are omul bani,ce vă interesează. Face ce vrea cu ei.

    • Nida Răspunde

      “Daca omul are bani” e singura valoare in care crezi si tu. Degeaba are bani (desi ma indoiesc, daca vad ce candidata la programul rabla conduce) daca n-are bun simt. Cum spunea si jaka mai sus “prost si arogant incat s-a si filmat singur ca sa dovdeasca ca e idiot”

    • jaka Răspunde

      @Altu, noi traim impreuna intr-o comunitate, nu facem fiecare ce vrea, daca ai bani nu inseamna ca poti sa faci mizerie sau sa insulti ceilalti oameni, esti genul de persoana care intr-una face propaganda ca traim intr-o tara mizera si ca in ungaria e mai bine, iar cand o persoana face o mizerie sari sa ii iei apararea. Tu si cu prietenul tau sfidator sunteti naspa, Romania e o chestie abstracta, oamenii care traiesc aici fac tara asa cum este, tu te plangi dar faci rau in societate, toxic si propagandist. Tu esti naspa nu Romania.

      • Altu Răspunde

        Na, că am prins 2 pești și am folosit doar puțină momeală. Iar tu,@jaka, bați câmpii,la tratament cu tine.

        • Sâcă Răspunde

          @ Altu, Unde a dus mutu iapa, cu amicul tău Păcălici,cu tot, nici dracul nu vă va duce lipsa…

          • @Sâcă

            Aceasta este strict problema ta și absolut exclusiv preocuparea ta. Pe mine mă lasă rece, mie mi se fâlfâie ce și cum a procedat polițistul față de jmekerul tău de prieten într-ale manelelor și se pare cu prea mult monetar disponibil. Este absolut vina polițiștilor și a justiției că jmekerii din țara asta cred că pot face orice. Și-au luat de mult nasul la purtare dar asta numai și numai din cauză că își permit!!! În țara asta este posibil ca polițaiul să fie inclusiv obligat ca să ceară scuze în mod public că și-a făcut datoria. Dar repet, este preocuparea ta pentru că este nivelul tău de subevoluat. Nu mă băga la astfel de discuții că nu suntem la același nivel, bine?

      • jaka Răspunde

        @Altu Oamenii care “pescuiesc” pe internet cu mizerii de genu ar trebuii pusi la tratament.Nu incerca sa iti scuzi prostia.

    • 007 Răspunde

      Aici ,,altu(L)” se scrie corect, sau se pune un apostrof deasupra terminatiei cuvantului)este clar ca vrei sa aperi un ungur fandosit si arogant ca tine dealtfel si nu respectarea principiilor de baza ai civilizatiei in regula (dupa IQ-ul fiecarui,adica de )minimum minimorum.

  3. Cetateanul Răspunde

    Wow, ce supărat estem pe fraierul care nu s-a mișcat în secunda 2 după verde!
    Vorba aia, n-ajunge că ești prost, mai și semnalizezi ca să atragi atenția!

    • Cetateanul Răspunde

      BTW: Felicitări agentului de poliție pentru probitate morală!
      PS: nu sunt polițist, sunt doar un cetățean care respectă TOATE regulile și aștept același lucru și din partea celorlalți!

  4. Călin Damșe Răspunde

    PNL a introdus dictatura militară!

  5. Alecu Russo Răspunde

    Solicitam patrularea Politiei pe str. Alecu Russo pentru asigurarea respectarii legislatiei rutiere – viteza excesiva si nerespectarea sensului unic !

    • Bucuresti Răspunde

      Ai solicitat asfalt . Acuma mai vrei si patrulare. Maine ce o sa vrei. Un centru nou ?

    • radical2 Răspunde

      Pentru ce sens unic acolo? Nu are niciun rost. Ba chiar ar usura deplasarea dinspre parcul industrial pentru cei ce stau in C2 si astfel s-ar mai evita si din accidentele ce au loc destul de frecvent langa OMV. Chiar merita analizată desființarea sensului unic. O sa fac solicitari in acest sens. Bine ca ați amintit.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Vad ca iar ai uitat sa iei medicamentele prescrise impotriva obsesiei cu AlecuRusso. Acum vrei si ca militzia sa-ti asigure respectarea nerespectarii sensului unic. Vorba lui Bucuresti…ai asfalt, si acum ce-i mai vrea? Un sens giratoriu? Poate chiar o gara?

  6. Gogu-Gogu Răspunde

    Marele “csávó” a pompat 1300 de lei la buget si nu cred ca v-a mai beli miel de Pasti.Probabil v-a beli altceva !…😂😜😁

  7. rafical2 Răspunde

    Idioții ca ăsta trebuie bătuți cu bastonul.:)) Pacat ca legea e prra blândă cand ai in față astfel de specimene. In SUA lingea asfaltul de mult.

    • Yo Răspunde

      Ce vorbești străine ?!!!….

      • Satmarean Răspunde

        Astfel de jeguri trebuie puși la zid și cu botu pe labe , futăi ….. de nesimțiți ordinari și obraznici !!!

      • Satmarean Răspunde

        În nici o țară europeană nu se întâmplă așa ceva. Să-l văd eu pe nesimțit să facă așa ceva în Ungaria sau în Austria sau Germania. Îl împachetează poliția de nu se vede și în plus îi fute o amendă de o ține minte toată viața. Nesimțitul dracului. Să-i fie rușine !!!

  8. brusa Răspunde

    Idiot cacat jegh rahat gunoi de Audist smecher! Bravo politia! Asa sa faceti la toti handicapatii de smecheri de la volan!

  9. cetatean Răspunde

    Nu isi platesc amenzile ,in vremea lui ceasca amenda neplatita in 90 de zile se transforma in zile de puscarie .

  10. Satmarean1 Răspunde

    Felicitari agentului pt atitudine. Amenzile neplatite ar trebui transformate in zile de detentie.

  11. Un satmarean Răspunde

    Ii memoram numărul de înmatriculare
    că pe tata-l nostru care ești in ceruri, dacă eram in locul politistului și îl vânăm in tot satmarul că pe potarnuci, îl futeam in gura la fiecare semnalizare…..că de băgat pe gat procesul ăla nu a putut să îl bage..desi cred că și-ar fi dorit…..a văzut că era filmat!!!👊👊👊🤮

  12. Sâcă Răspunde

    Din lipsă de știri covid am devenit de mussen sein specialist în amenzi rutiere și sensuri giratorii. Ce deștept pot fi! Mai este cineva ca mine?

    • Sâcă real Răspunde

      Păcalici ….ai luat-o razna..? revino-ți..

      • Sâcă real Răspunde

        Am niște crize mai nou de nu numai! Nici eu nu mai știu cine sunt. Inventez tot felul de interlocutori imaginari cu care chipurile mă cert. Ar trebui să mă sponsorizați cu niște pastile de litiu.

  13. Eu Răspunde

    “Ma filmez ca sa vada toata lumea cat sunt de bivol!!!!” :-)))))))))

  14. Mihaita Piticu' Răspunde

    Un taran cu 2 clase ….Asta ii educatia in Rromania. Tara bananiera

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      scuze.. de fapt eu sunt bananier dar nu imi dau seama si imi palce sa fac pe eroul.

  15. cosareanu florian Răspunde

    dupa mine mult prea blanzi cu specimenul iar comitand a 2 fapta trebuia sa ai ia permisul 3 luni iar la prima abatere confiscarea masini si suspendarea permisului pe viata , si nu numai astuia !

  16. cosareanu florian Răspunde

    ardetiii pana se satura , legi prea blande , criminali liberi , sosele pline de nemernici ca asta , cand politia romana are de gand sa fie politie si nu spagari la colt de strada fara habar de lege daca tot opresti o masina doar cu gand de spaga ????

  17. Dorin Răspunde

    Tot respectul pentru Dl.Politist! Nota 10 cu stelută! Vă asteptăm la o cafea bună! Adresa,oricum o aveti deja! Str.Corneliu Coposu nr.1!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.