Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Crimă în Țara Oașului, în prima zi de Paște! Bărbat omorât în bătaie

Crimă în Țara Oașului, în prima zi de Paște! Un bărbat a fost omorât în bătaie în urma unui conflict spontan. Vinovatul, în vârstă de 59 de ani, a fost reținut și se află în custodia organelor de Poliție. 

Redăm integral comunicatul Poliției:

În data de 24 aprilie a.c., în jurul orelor 08.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean Satu Mare au fost sesizați de către o persoană din comuna Călinești-Oaș, localitatea Lechința, despre faptul că, în cursul serii de 23 aprilie, în locuința din vecinătatea sa, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați, în urma căruia unul dintre aceștia ar fi decedat.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, în seara zilei de 23 aprilie a.c., un bărbat de 59 de ani, din localitatea Lechința, pe fondul unei altercații, i-a provocat victimei leziuni în urma cărora a survenit decesul acesteia.

În urma producerii evenimentului, bărbatul de 59 de ani a fost reținut și se află în custodia organelor de poliție.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor, cercetările fiind preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Satu Mare.

14 comentarii

  1. Eu Răspunde

    De nu era una ca asta nu se simteau bine!!! Dupa bunul obicei…

  2. România reală Răspunde

    Votați familia tradițională!😱🤔😲🤮

    • Cetateanul Răspunde

      Procentual oamenii de genul tau comit cu mult mai multe crime si isi rezolva problemele de “cuplu” de multe ori violent , deschide un alamanache din cand in cand, poate mai inveti si tu cate ceva .
      Si tot procentual aia pe care-i preaslavesti se sinucid pe capete pentru ca nu sunt adaptati la realitate, ei sunt normali si problema e la ceilalti …

      • România reală Răspunde

        Procentual tu habar nu ai despre ce vorbești. Procentual tu caracterizezi alte persoane fără să știi cu cine ai de-a face. Procentual tu ești pur și simplu depășit de acest efort ‘telectual probabil datorată și îmbâcsirii organismului tău până la saturație deplină cu “cuba” ta tradițională. Procentual eu nici măcar nu sunt în pericol să săvârșesc astfel de grozăvii pentru că în primul rând nu beau până cad lat. Nu am înțeles niciodată care este plăcerea de a fi beat până la inconștiență. Asta în contradicție cu tine la care starea naturală este beat turtă sua mangă te 100%. Așa că procentual bea în continuare și nu deranja omul cu halucinațiile tale alcoolice. Procentual. Te rog fă un bine societății și taci o vreme. Nu știu ce vezi tu normal între doi frați care se îmbată ca porcii și se omoară între ei. Probabil e și vina mea că nu am înțeles de exemplu care e farmecul să iei antibiotice cu pălincă. Procentual. Poate după ce te trezești din mahmureală ne împărtășești. Procentual ești un bou fără limită. Și când mă gândesc că ai și drept de vot mă apucă toate frigurile.

    • Cazma Răspunde

      Rr iar ti-ai luat tanga cu 2 numere mai mici?

      • Cazma Răspunde

        Uite eu ca să nu fiu în acest pericol umblu în fundul gol. E mai eco și se mai și aerisește aparatul. Nu trebuie să mă spăl decât odată la săptămână maximum.

  3. FARCAU Răspunde

    la ei asta e traditie mostenita ……selectie naturala

    • România reală Răspunde

      Spune asta lui @Cetateanul. Apoi să te ferești de gura lui că se supără când le spune cineva adevărul verde-n față.

  4. Profu Răspunde

    Se omoară prosti de oseni între ei.
    Să rămână câți am botezat eu.
    Ce zici mai Gocule?
    Dar tu mă Vasaca?

  5. X Răspunde

    Sa le sugeti degetele de la picioare osenilor.

  6. Xx Răspunde

    Xx Sa le sugi tu p…a la toti daca ceva nu este pe placul tau.

  7. România reală Răspunde

    Ăla e exclusiv apanajul tău că tu ești cel care nu te ștergi veci. Ești un rezervor inepuizabil de mizerie lichidă.Tradițional. Și bineînțeles era să uit procentual. Un fel de campion mondial în domeniu. Că tu îți dai seama de realitate este exclusiv problema ta. Sper că pricepi ce am scris. Că am nedumeriri în acest sens, Homo mucoflegmatus.

  8. Gheorghe Răspunde

    Mai oameni,nu-i de râs ca amu o rămas iara vreo Irincă și o Marie,, libere”pe capul celorlalți.Or avea alții grija sa nu simpta prea multe lipsuri.🤑😜Fiecare se va descurca oarecum ca nu-s singurele de felul ăsta.Una pentru ca un prost mere în pușcărie și alta ca alt prost s-o lăsat omorât.No da ce sa faci ca dacă trebe,trebe ca altfel nu se putea.Nu-i nici un bai ca se taie,se bat între ei,ca mai moare câte unu….rămân bani de pensie pentru alții.Asta-i obiceiu la ei,sa se taie,sa se bata și sa se omoare.Numa lutu galben îi poate schimba asa ca nu va sfădiți degeaba.Toate-s bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.