Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Decizie MAE: România expulzează 10 diplomați ruși!

Ministerul Afacerilor Externe a declarat ca personae non gratae 10 reprezentanți ai Ambasadei Federației Ruse în România.

„Ministerul Afacerilor Externe informează că autoritățile române au decis declararea ca persoane non-grata pe teritoriul României a 10 persoane care activează în cadrul Ambasadei Federației Ruse la București, având în vedere că activitățile și acțiunile acestora contravin prevederilor Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice din 1961.

Aceste elemente au fost comunicate părții ruse astăzi, 5 aprilie 2022, cu prilejul convocării la sediul MAE, din dispoziția ministrului Bogdan Aurescu, a ambasadorului Federației Ruse la București, domnul Valery Kuzmin, la nivel de secretar de stat pentru afaceri strategice.

Cu prilejul convocării, MAE a reiterat condamnarea fermă a crimelor comise la Bucea și în alte localități din Ucraina, pentru care răspunderea aparține Rusiei”, arată comunicatul de presă.

15 comentarii

  1. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Important ii că ascultăm discursul lui zelenski ciudat popor și prost mai suntem

  2. ... Răspunde

    Pentru @MaciLaci sau alții care se plictisesc. Dacă aveți ceva de zis nu aveți decât să vă formulați propria voastră părere cu cuvintele voastre. Niciodată nu o să mă obosesc să deschid linkuri cu diverse știri. Am și eu mâini sau ochi și pot citi diverse știri dacă doresc asta. Nu am cerut revista presei de la nimeni. Am fost destul de explicit???

  3. MaciLaci Răspunde

    Da. Citesti ce vrei si cand vrei. Nu cred ca te intereseaza parerea altora.

    • ... Răspunde

      Ba da. dar cu argumente. Tu doar copiezi fără nici o noimă. Ești nimic mai mult decât un mercenar.

  4. MaciLaci Răspunde

    Linkurile nu au fost puse pentru tine. Daca vrei le deschizi daca nu ramai cu “argumentele” tale.

    • ... Răspunde

      Dacă la tine un răspuns la comentariul meu este doar și exclusiv un link (de fapt două) atunci eu consider că nu mi-ai răspuns. Caută în DEX ce însemană expresia COMENTARIU. În nici un caz copierea unui link. Articolul respectiv eu consider că este părerea altuia. Ești sărac cu duhul.

  5. MaciLaci Răspunde

    Legyen tied a hosszabbik vege.

  6. greinal Răspunde

    Kapja be neked a vacogo capa meg a beteg szamar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.