Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Deputatul Radu Panait și senatorul Robert Zob vor fi prezenți duminică la Sâmbra Oilor

Deputatul USR, Radu Panait, și senatorul USR, Alexandru Robert Zob, vor fi prezenți duminică, 1 mai, la cel mai mare festival tradițional al județului Satu Mare, Sâmbra Oilor.

,,Este o bucurie că în sfârșit după doi ani de restricții ne putem bucura împreună de frumusețea tradițiilor din Țara Oașului. Pe toți cei care iubesc natura și tradiția îi invităm să ne fie alături duminică, 1 mai, începând cu ora 12. Alături de noi se vor afla și alți lideri USR din țară iar noi suntem pregătiți să petrecem tradițional cu toți cei care vor să ne fie aproape. Vom avea un stand special amenajat, unde am pregătit și mici surprize. Îi așteptăm pe toți cu drag”, transmite deputatul Radu Panait.


CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. USR PLUS (căcat) Răspunde

    USR PLUS sa meargă la paradele lor scârboase nu la evenimente tradiționale…. Sunt și ei din evul mediu?

    • Adi Răspunde

      Dar domnii din imagine cine sunt ?
      Precus sunt din Ucraina , nu prea par a fi de la noi din țară .

      • USR PLUS (căcat) Răspunde

        Nu știu cine sunt dar pentru mine toți de la USR PLUS sunt poponari 🤣🤣🤣chiar daca nu ii așa…

        • c-block Răspunde

          Sunt dragul meu deputatul și senatorul nostru usereplusminus de Sătmar care promiteau tot ce se putea numai să ajungă în Parlament. No de ajuns au ajuns. Cu făcutul e mai greu. Cum spuneam anno mare dezamăgire vor fi! Din păcate mi-au confirmat cele spuse. Degeaba vrei dacă nu te ajută natura. Chestia cu așa nu e bine nu ajunge. Trebuie să pui ceva în loc și să și demonstrezi ceva.

  2. Neagu Răspunde

    Poponarii dracului ce sinteti! Auzi ma Panaite kkt cu ochi ce ai facut tu pt satmareni! Dispari! La gara cu voi!

  3. Gerula Răspunde

    Cine mai e si Zob si Zdub asta? A prins si el o fereastra de oportunitate la ultimele alegeri si hop e senator ? Cine e ? Ce a făcut pana acuma si pe cine reprezinta? Ca de le alegeri nu am mai auzit nimic de el…

  4. c-block Răspunde

    Usereplusminus parcă zicea că ei vor fi altfel. Dar se vede că sunt la fel.
    Aș avea o propunere. Așa în limita decenței. Să se facă o sâmbră separat pentru politicieni unde se pot rupe în gură cu politicianismele lor și lăsați în pace oamenii de rând ca să petreacă și ei cum doresc ca pe vremuri. Bine așa? De ce este că de cum se văd unii pe funcții imediat uită de oamenii care i-au votat???
    După ce am văzut cum se dau ăștia în stambă și staul eu mi-am propus că mai bine nici nu mă duc în zonă.

  5. H&R Răspunde

    Deci doi berbeci avem deja…

  6. Jgheaburi Răspunde

    Dar oare papagalii ăștia doi ce au facut si ce fac pentru noi? Auzi mai… ne așteaptă ei la sâmbra oilor! Extraordinar de mare onoare pentru populimea romana…. Papagalilor!

  7. Aspi Rina Răspunde

    N-au alta treaba ???Repede se inghesuie la lume multa ,desi acest pseudopartid trebuie desfiintat.N-au facut decat porcarii cat au fost la putere,mai ales cu acel PNRR…Sper sa se gaseasca la sambra oameni curajosi care sa le bata obrazul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.