Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Mama elevului pălmuit, revoltată de ancheta ISJ: ,,Se încearcă mușamalizarea’’

Mama elevului pălmuit la școala din Mădăras acuză Inspectoratul Școlar că încearcă să mușamalizeze o situație gravă, asta după ce conducerea instituției a ajuns la concluzia că ,,incidentul a fost un eveniment minor” și că elevul ar fi fost „doar atins” pe față.

În urma cercetării efectuate de către comisie, s-a concluzionat că “totul a fost o exagerare”, iar conflictul ar fi fost între cele două mămici care nu se înțeleg. Doar că mama elevului pălmuit susține că nu o cunoaște pe femeia care i-a lovit copilul: ,,Cred că doamna inspector încearcă să mușamalizeze gravitatea evenimentului’’.

Redăm, mai jos, poziția mamei:

,,În primul rand, vreau sa lamuresc faptul ca, eu si doamna respectiva nici macar nu ne cunosteam inainte de incident, conflicte intre noi nu au existat niciodata pana la incidentul din 4 aprilie. Este foarte greu de digerat concluzia celor de la Inspectorat, ca copilul a fost atins atata timp cat am dovada palmei si un certificat medico-legal, le-am declarat acelasi lucru si lor, precum am declarat si la politie. Inclin sa cred ca , d-na inspector Anisoara Boitor incearca sa musamalizeze gravitatea evenimentului produs in incinta unei scolii, atata timp cat de fata erau si martorii in calitate de profesori care au vazut asa numita “atingere ”. Nu exista atingere “usoara“ atata timp cat un adult loveste un copil!”, a declarat, pentru PortalSM, mama copilului ce a fost pălmuit la școala din Mădăras.

Femeia a mai spus că a depus plângere la Poliție: ,,Așteptăm audierea martorilor și mergem în instanță”.

Reamintim că inspectoratul Școlar Județean a ajuns la concluzia că incidentul din Mădăras a fost un eveniment minor și că elevul ar fi fost „doar atins” pe față de mama celuilalt copil. Din imaginile trimise către PortalSM, se vede că elevul are fața roșu aprins în urma loviturii primite.

Inspectorul școlar Anișoara Boitor a precizat pentru PortalSM faptul că la nivel de inspectorat s-a trimis o comisie de anchetă după ce le-a fost comunicat telefonic cazul de către directoarea școlii din Mădăras, iar astfel la nivelul nivelul unității școlare a fost deschisă o anchetă.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Anamaria Răspunde

    Inspectorul general școlar, membru PNL, este direct interesat sa mușamalizeze cazul deoarece directorul în cauza este membru PNL. Când USR a cerut depolitizarea directorilor de scoli, PNL s-a opus cu toate forțele. UsL trăiește la Satu Mare prin Cozma și Govor.

    • Sinai Răspunde

      Dragă Annamária….vă doare că nu e de la USR?!
      Si tu mai bine rămâneai la BLH, stătea mai bine postul de secretară..

  2. Ph Răspunde

    Ce treabă are inspectoratul lu’ pește? O instituție degeaba, ca multe altele.
    Eu m-aș adresa poliției.

  3. Nicoleta Răspunde

    În curând boitor va fi schimbata din funcție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.