Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Accident pe B-dul Cloșca. Scurgeri de gaze, pompierii la fața locului

În aceasta seara, în jurul orei 23:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI, în urma unui accident rutier, pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat șapte subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD cu echipaj de prim-ajutor. La sosirea forțelor de intervenție, se semnalau scurgeri de gaze, fără a fi înregistrate efecte negative.

Un echipaj de pompieri va rămâne la fața locului pentru asigurarea măsurilor specifice PSI, până la remedierea defecțiunilor de către echipa de intervenții a distribuitorului de gaz. Nu au fost înregistrate victime.

Sursa: ISU Satu Mare

Un comentariu

  1. Bă Mă Wezi? Răspunde

    Mă “bucur: că nu ați menționat în știre că e vorba de un sicriu de bămăweizi condusă probabil de o duduie cu permisul câștigat la loz în plic. Că se pare că a reușit să demoleze toată zona. Dar asta nu am aflat de la voi ci din alte ziare care culmea au aflat mai multe. Cum se poate asta???😱😱😱🤯

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.