Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

FOTO. Adrian Cozma, vizită pe Centura de Ocolire: „Sunt înaintați cu lucrarea!„

Deputatul Adrian Cozma a efectuat o vizită pe Centura de Ocolire a municipiului Satu Mare pentru a verifica stadiul lucrărilor. El spune că ritmul este susținut și că lucrurile merg înainte, potrivit construtorilor. 

„Din nou pe șantierul Variantei de Ocolire a municipiului Satu Mare. Constructorii m-au asigurat că ritmul e susținut și lucrurile merg înainte. Au apărut diverse probleme, le-au gestionat, iar astăzi sunt înaintați cu lucrarea. E important să reușim să dinamizăm economia din zona noastră și cred că acest drum strategic va avea un rol decisiv. Mulțumesc tuturor pentru implicare!”, este mesajul lui Adrian Cozma.

La mijlocul lunii martie a început turnarea asfaltului pe Centura municipiului Satu Mare. Autoritățile au precizat, la începutul lunii februarie, că varianta de ocolire va fi deschisă integral în luna mai a acestui an.

Concret, constructorul Centurii a asigurat ca termen maxim de dare în circulație a întregii variante de ocolire data de 31.05.2022.

17 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Ati sters celalalt articol de azi cu Cozma unde toti ratatii si rahatii i-au atacat familia in comentarii…comentatori de kkt…

    • Tu Răspunde

      Nu e șters puiule, e pe pagina a 2-a pentru că tot postând știri sau materiale cele vechi tot ajung așa pe paginile următoare. E greu pentru unii.😱🤯🥴
      Articolul și acum este acolo. Nu că pe Cozma l-ar deranja în vreun fel comentariile. Eu mai bine aș pune întrebarea cât costă un astfel de material de “promovare”, adică tariful. Că prea bate la ochi deja.

  2. Beny Kira Răspunde

    Ciocul mic proștilor!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Și tocmai cine și spune asta?😱😱😱🤯

      • Beny Kira Răspunde

        Am băut un sheps cu mâta!

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          E interesant atuncea că a decedat demult. 😱😱🤮😤🤯😭😭🥴💩💩😲😲
          Vezi că ți-ai depășit condiția. Te crezi mai mult decât ești și uite așa ai căzut cu kuuuru-n pluă.😱🤮🥴😤
          În Săptămâna mare te legi de mama omului????

    • Gaoz Răspunde

      Doara nu stii sa vorbesti minerule

  3. Pulifrici Răspunde

    Frodo, nu zicea Chelbosanu Bud ca se dă drumul de ziua copilului? Gata panaramă mică care esti, asteptam termenul, nu mai facem vizite de lucru pt. fotografii ca îi ți din treaba pe oameni si vine Bode sa taie pamblica si centura tot nu-i gata!
    Ps.Pentru dobitocu care zice ca aruncam cu zoaie si cacat in Hobit…Daca tot se expune zilnic ii dam si noi din ce ne-a dat el si guvernarea lui…adica zoaie si cacat!
    Pss.Beny se scrie Schweppes si se citeste Șveps… saracu de tine tu nici de pe sticle nu sti sa citesti.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Lasă-l. Eu zic că e epuizat deja pe ziua de azi la cât s-a strofocat și cu asta. Atâta poate omul. De aia se bagă în politică. Nu ar fi primul caz. Mai ții minte pe prefectul nostru care prima dată a absolvit ceva facultate și după aia s-a trezit că încă nu are bacul? Ce vremuri, o tempora!!! De aia stăm ca țară cum stăm.

  4. Satu Mare Răspunde

    Individul ăsta îi pur şi simplu distrus, face orice pentru imagine, ce doamne iartă, are Cosma de-a face cu lucrările de la centură, o adus banii de acasă, mi-e scârbă deja de personajul ăsta.

    • c-block Răspunde

      Vezi că s-a băgat de seamă și cu lumina adusă de la Ierusalim. Încep să cred că ne-ar fi infinit mai bine fără astfel de personaje care se autopropun fi providențiale pentru restul. Mă dezgustă pur și simplu.

      • Satu Mare Răspunde

        Deja mă aştept să îl vedem peste tot de acum, şi să ne prezinte contribuţia lui la toate proiectele ce se realizează şi se vor realiza, că doar fără el nu mişcă nimic, şi la podul al treilea de pe strada Ştrandului, o să fie prezent şi acolo, să-şi tragă nişte poze, un pic de imagine nu strică, doar s-a zbătut zi/noapte să aducă finanţare, mă întreb, oare va reuşi să prostească oamenii.

  5. Eu Răspunde

    Acum m-am linistit! Daca spune Adisor apoi asa a fi! A rezolvat/redus si pretul combustibililor,azi maine intram in Schengen! Harnic baiat ,mancalar … mama!

    • c-block Răspunde

      Intrăm în Schengen exact pe drumul către adăpostul de animale “reparat” de el. La prima ploaie mai serioasă nu se va vedea nici urmă de “reparații”. Mai sunt doi ani în care ne putem “bucura” de “binefacerile” mandatului său.

  6. Antal Răspunde

    Atentie Adrian Cozma: Lingaul Ciprian Bretan părăsește PNL pentru a se întoarce în PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.