Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Pericol de accident. Tractoare nesemnalizate, seara, pe drumurile din Satu Mare

Pericol pe șoselele din județul Satu Mare, din cauza utilajelor care ies după lăsarea serii pe drum, neiluminate și nesemnalizate.

Șoferii sunt revoltați și spun că tot mai multe tractoare își fac apariția pe drumurile publice din județ, după lăsarea serii. Utilajele, neiluminate și nesemnalizate, pot provoca oricând un accident grav.

,,Ora 20.40, când se lasă întunericul, pericol pe drumurile publice. Fără număr de înmatriculare, nesemnalizat corespunzător, un stop pe spate foarte slab vizibil. Dacă se bagă unul în el îi bagă motorul în portbagaj, nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar putea întâmpla”, spune un șofer care a surprins, în această seară, un tractor circulând pe un drum din județul Satu Mare.

3 comentarii

  1. Cocos Răspunde

    1 – hai sa ne legăm de amărâți . Fermierii mai înstariți au câte 4 girofare și îi poți vedea de la Zalău dar numai dacă mai ridici ochii din telefon odata la 2 secunde .
    2 – trompalăul ăsta putea să-si monteze măcar un girofar pe cabină . Dă-l dreaq , că e 100 de lei și îti mai trebuiesc 2 cabluri și un întrerupător . Mâncate-ar în cur de papagal . Lasă un nr de telefon și îți dau eu toate astea .

  2. Unu' Răspunde

    Situația se perpetuează de ani buni în fiecare seară, cât ține campania agricolă (Martie – Noiembrie) situația este la fel!
    Multe utilaje nu sunt înregistrate nici la primărie (nu au număr galben) dar circulă pe drumurile publice și încurcă circulația.
    Să nu pomenesc despre căruțele care circulă pe drumurile naționale și europene fără cel mai minim mijloc de semnalizare luminoasă, un set de catadioptrii și îți apar în drum când nu te aștepți!
    Nu știu de ce poliția rutieră nu-și face datoria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.