Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Primăria Satu Mare câștigă în instanță: ,,Dorim ca ștrandul să redevină accesibil sătmărenilor’’

Consiliul Local a aprobat anul trecut încetarea contractului dintre municipiul Satu Mare și concesionarul SC Beny Alex SRL pe motiv că firma nu și-a îndeplinit obligațiile asumate. Reprezentanții Primăriei Satu Mare vor ca ștrandul să redevină, în cel mai scurt timp, accesibil sătmărenilor.

Beny Alex a cerut în instanță suspendarea acestei hotărâri, dar Curtea de Apel Oradea a dat câștig de cauză municipiului Satu Mare, astfel că Hotărârea Consiliului Local Satu Mare a rămas valabilă.

Săptămâna trecută, Primăria a somat firma Beny Alex ca în termen de 10 zile să predea amplasamentul și bunurile de retur. În caz contrar, Primăria va lua măsurile care se impun.


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Bine, bine. De câștigat s-a câștigat dar de organizat tot nu veți fi în stare să redeschideți anul ăsta. Pentru că doi ani nu a fost deschis și sigur trebuie revizuite și reverificate toate instalațiile. Și nu de alta dar mai e doar o lună și începe sezonul. Plus că sunt lucruri de făcut, cheltuieli, ceva de investit, curățat etc. plus de angajat personal și nu puțin. Așa e copiii?

    • Aspi Rina Răspunde

      De cati ani incoace se tot deschide partia de la Luna Ses ?! In vreo 20 de ani se va deschide si strandul…Ce atata graba ??!!🤣🤪🤣

      • c-block Răspunde

        Aia e cea mai mare prostie. Luna Șes în veci nu va funcționa cum trebuie și în veci nu se vor scoate banii investiți. Mai puțin partea de proiectare și sumele care au ajuns probabil în jeburi. În paranteză proiectul oglindă de reabilitare și modernizare de la Borșa (pentru că nu se știe sau s-a uitat că aceste două proiecte au plecat în tandem) este de mult în funcțiune, adică este gata !!!! Asta spune multe despre partea managerială a proiectului nostru. Adică sub orice critică.

      • Ciprian Răspunde

        La luna ses trag mata de coada ciumatii rosii ca sa acopere matrapazlacurile lui feher, dar aici este alta problema!
        Osenii au distrus tot ce s-a putut, la fel cum au facut cu Dacia!!!

        Daca are outina minte, Gabor va accesa fonduri europene si va face un aquapark serios, dupa modelul de la Oradea! Va dura cativa ani, dar va fi ceva trainic!
        Sper doar sa nu revina ciumatii, ca iar sarim cu 10 ani in trecut!!

      • Monica Răspunde

        Firma Beny Alex a intrat in insolventa nu vor mai avea licenta pentru exploatarea apei termale, conform legi ar trebui sa piarda dreptul de folosire al apei termale.

        • dorel Răspunde

          @Monica, nu cred că Beny Alex avea vreodată licență de exploatare pe apele termale care alimentau ștrandul. Nu avea cum pentru că nu era proprietar. Dar cum spui după ce au ras un munte de bani cu vânzarea curentului via băieții deștepți, apoi după matrapazlâcurile cu Dacia și cu ștrandul acum trag obloanele și tocmai bine intră în insolvență. Apoi ia-l de unde nu-i și nu-i mai poți trage la răspundere. Cred că doar trag de timp până să se dea la fund în deplină siguranță.

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Propun autoritatilor municipale sa faca demersuri ca fosta centrala termica de linga Liceul Economic , precum si groapa de linga, sa fi declarate monumente ale naturii sub protectia UNESCO, eventual sa fie incluse intr-un circuit turistic.
    Nu de alta dar formeaza o priveliste superba, chiar romantica, si ar fi pacat sa nu fie pusa in valoare 🤣

    • a Răspunde

      Asa.. ar arata dupa o invazie sovietica. Oras atacat cu bombe termobarice (groapa locul exploziei, iar centrala este efectul deflagratiei).

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    In sfarsit…..sper sa se dechida anu’ asta . Tu-i in gura de pocaiti. Nu stiu de ce mi-s urati.

  4. Monica Răspunde

    Oameni rai fac lucruri rele. Se asund in spatele credintei si se afiliaza Biserici Penticostale . Au furat, mintit , au luat vieti ,au mutilat, s au drogat si tot ce au administrat a fost distrus nefiind capabili sa se administreze pe ei. Despre asta este vorba si chiar daca instanta le va da dreptate, vor sfarsi tot in saracia in care s au nascut.

  5. Pentru Costalul Răspunde

    De minciunile și afacerile necurate ale BOR și ale marelui Alb ce spui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.