Ultima actualizare: azi, 08:27

Externe

Sasha, băiețelul ucrainean dat dispărut în urmă cu o lună, a fost găsit mort

Sasha, băiețelul în vârstă de 4 ani, dat dispărut împreună cu bunica și câinii lor, în timp ce încercau să fugă din Kiev pe 10 martie, a fost găsit mort.

Oameni din mai multe țări, inclusiv din România, s-au mobilizat în căutarea băiețelului ucrainean, însă cel mai sumbru scenariu s-a împlinit. Anunțul a fost făcut tot de mamă pe o rețea de socializare, mulțumind totodată celor care s-au implicat în căutarea băiețelului său.

“Astăzi am găsit corpul lui Sasha. Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat la căutare, mulțumesc tuturor pentru rugăciuni și credință, mulțumesc pentru susținere. Datorită vouă, fiul meu m-a regăsit. Sasha, îngerașul nostru este deja în Rai! Astăzi sufletul său și-a găsit liniștea”, a scris Anna Yakhno.

Apelul inițal al mamei a fost făcut tot pe o rețea de socializare, stârnind multe reacți și mobilizând astfel oameni din mai multe țări în vederea găsirii micuțului Sasha.

„Astăzi (n.r. ieri) este a 19-a zi a războiului dintre Rusia și Ucraina. Și a 5-a zi de căutare pentru Sasha. Încercând să se salveze de invazie, au îndrăznit să traverseze lacul de acumulare a Kievului cu bunica și câinii lor iubiți pe o barcă, pe 10.03. Contactul cu ei a fost pierdut. Bunica a fost găsită moartă pe 11, însă corpul nu a putut fi ridicat. Localnicii au fost rugați să țină o înmormântare. Sunt recunoscătoare tuturor pentru răspuns și susținere. Credința și speranța sunt mereu cu noi. Continuăm să căutăm și să credem în miracole! Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiul”, scria femeia pe pagina de Facebook, alături de mai multe fotografii cu Sasha, la scurt timp după dispariția băiatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.