Ultima actualizare: azi, 18:32
Locale

AJOFM Satu Mare organizează Bursa locurilor de muncă. Sute de job-uri disponibile

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare va organiza, în data de 20.05.2022, Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Casa de Cultură a Sindicatelor în, intervalul orar 9.00 – 16.00.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze profesional.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și persoana în căutarea unui loc de muncă.

Până la data de 18.05.2022 au fost contactați 250 agenți economici din care 44 de agenți economici au confirmat participarea la bursă. Au fost depistate 680 locuri de muncă în diverse domenii:

  • Industria mecanică – 160 locuri de muncă (debitator semifabricate, operator mașini unelte, sculler matrițer, inginer mecanic,acoperi metale etc.);
  • Industria textilă, pielărie – 73 locuri de muncă ( confecționer asamblor textile, confectioner articole din piele);
  • Industria lemnului – 60 locuri de muncă (muncitor necalificat,tâmplar, controlor calitate etc.);
  • Comerț – 28 locuri de muncă (programator, asistent commercial, lucrător gestionar, manipulant mărfuri);
  • Construcții – 3 locuri de muncă (dulgher, zidar, zugrav);
  • Alte domenii – 356 locuri de muncă (agent de asigurare, agent de vânzări, operator în producție, tractorist, gaterist, mecanic auto, bucătar, agent servicii, ospătar, casier, etc).

Angajatorii care mai doresc să participe la bursă sunt invitați să-și depună oferta de locuri de muncă vacante la AJOFM Satu Mare, până la data de 19.05.2022 ora 16,30, la telefon 0261/770237 sau  mail:[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.