Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Stilizarea cu pantaloni albi: cum să porți pantaloni albi de damă?

Pantalonii albi pot părea riscanți, deoarece această culoare este asociată cu murdăria care apare ușor și rapid pe această culoare. Femeile cred adesea că în alb vor trebui să se controleze tot timpul și să verifice frecvent dacă totul este în ordine. Nu trebuie să fie așa! Mulți influenceri și vedete iubesc acest stil și îl prezintă cu pasiune în fotografiile lor de pe Internet. Vrei să fii la modă? Merită să urmezi această tendință! Cu toate acestea, pentru a nu comite nicio gafă de modă, merită să te informezi corespunzător.

Pentru ce stiluri sunt potriviți pantalonii albi?

Acest tip de pantaloni va funcționa cu siguranță în stilizări casual și smart casual. Îi poți îmbrăca la birou, pentru o întâlnire importantă cu șefii sau partenerii tăi de afaceri, dar îți poți crea și o ținută pentru o ieșire de sâmbătă după-amiaza cu prietenii. Totul depinde de ce tip de pantaloni albi din magazin Bolf intenționezi să alegi.

Blugi albi? Desigur! Vor arăta grozav cu un top deschis de culoare pastelată sau un hanorac într-o culoare mai distinctă. Orice tonuri de pământ se vor potrivi și cu blugii albi – bej, verde și toate nuanțele de maro. De asemenea, nu îți fie frică de imprimeuri. Modelele îți vor diversifica întotdeauna stilizarea. Asortează cu blugi albi, de exemplu, o cămașă de flanel în carouri sau orice altă cămașă de damă și simte-te frumoasă și unică.

Pantalonii albi mai eleganți, precum cei cu piciorul lat, drept, pot fi combinați cu ușurință cu o jachetă sau o cămașă formală. De asemenea, merită să alegi o curea elegantă cu astfel de pantaloni. Poate una decorată cu zirconiu sau alte pietricele care reflectă lumina? Cureaua poate fi gri, neagră sau bleumarin. Cu siguranță, în contrast cu pantalonii – îți va sublinia curajul în modă și simțul stilului.

Ce pantofi să alegi cu pantofi albi?

Aici, problema depinde dacă preferi armonia sau ești adepta contrastelor. Pantofii pentru pantaloni albi vor funcționa atât în ​​alb, cât și în negru. Ar putea fi sneakerși sau adidași albi nemuritori, ori poate stiletto albi pentru o versiune mai oficială a pantalonilor albi? Când vine vorba de tocuri înalte și de alți pantofi cu toc, și cei în nuanțe nude vor arăta grozav. Vor adăuga stil și rafinament întregii ținute.

Preferi contrastul? Pune-ți pantofi negri cu pantaloni albi! Pot fi chiar cizme până la glezne, vor fi atrăgătoare și vor face ca întreaga ținută să pară puțin mai grea și mai îndrăzneață.  Vrei să porți pantofii întunecați preferați? Poartă-i cu pantaloni albi și studiază reacțiile celor din jur.

Accesorii elegante pentru pantaloni albi?

Ce culori se potrivesc bine cu albul? Imaginează-ți o combinație frumoasă de alb și auriu. Nu este un duo aproape perfect? Poți purta orice bijuterii din aur si alte accesorii cu ținute albe. Poșetă aurie? Desigur! Tocuri aurii? Da, da și iar da! Nu ezita să combini culoarea aurie cu un alb frumos și pur.

În plus, orice accesorii din piele în nuanțe de piele naturală se vor potrivi perfect cu pantalonii albi. O geantă de mână frumoasă, din piele naturală, crem, pe o curea lungă sau sandale modeste din bretele subțiri vor fi perfecte pentru pantaloni albi, strânși pe corp.

Ce să nu combini cu pantalonii albi?

Dacă vrei să arăți impecabil, nu combina culorile puternice, neon, cu pantalonii albi. În acest caz, ele sunt cu siguranță interzise. De asemenea, nu uita să nu porți lenjerie neagră sau colorată sub pantalonii albi, deoarece pot străpunge materialul alb delicat.

Poartă întotdeauna lenjerie intimă nude sub pantalonii albi. Nici albul nu este cel mai sigur, pentru că poate arăta rău. Pentru a te asigura că totul este în regulă, verifică-te întotdeauna în oglindă la lumina zilei înainte de a părăsi casa.

4 comentarii

  1. unguru bulan Răspunde

    e valabil si pentru barbati ??

  2. Nfs Răspunde

    Care bărbați???!!! Mai avem așa ceva??! Cine mă, neterminații pe trotinete cu gleznuțele pe afară, cu pantaloni mulați, bărbiță și pensați?! Se duce dracului planeta asta!

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      Corect…..da si femeile is masculine cu haine largi. Daca incerci se le abordezi te scuipa :))

    • Unu' Răspunde

      Ha ha ha! Bună asta!
      Ei își zic metro-sexuali, un fel de she-male, dar mai degrabă li se potrivește termenul de homalăi reprimați!

      Am câteva exemplare la serviciu, mereu fac mișto de ei 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.