Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Ajutoare de până la 10.000 lei pentru careienii ce și-au pierdut locuințele în explozie

Cele 14 familii din Carei ce și-au pierdut locuințele în explozie vor primi ajutoare de până la 10.000 de lei.

Guvernul României a aprobat prin HG nr. 627/2022 din 11 mai 2022 acordarea de ajutoare de urgenţă în valoare totală de 1.004.500 lei din creditele bugetare aprobate cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale pe anul 2022, pentru sprijinirea unui număr total de 226 de familii şi persoane singure din întreaga țară aflate în situaţii de necesitate cauzate de incendii, accidente ori situaţii deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la creşterea riscului de excluziune socială.

În urma demersurilor întreprinse de urgență de prefectul Radu Roca și de Primăria Municipiului Carei, suma totată de 110.000 lei destinată ajutorării celor 14 familii afectate de explozia din luna februarie 2022 de la blocul de locuințe din Carei se află de azi în conturile Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Satu Mare și va fi transferată în cel mai scurt timp către beneficiari. Sumele acordate familiilor afectate sunt cuprinse între 5.000 lei și 10.000 lei.


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Guvernul PNL îi ajută pe oamenii nevoiași

  2. 🤔🤔🤮 Răspunde

    No asta-i bună! Adică ajutoare de urgență la trei luni de la eveniment!!!! Dacă nu erau de urgență se dădeau în cincinalul următor sau la p@livară????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.